6. Međunarodni fotosajam

6. Međunarodni fotosajam

HSM informatika sudjelovala je i na 6. Međunarodnom fotosajmu, koji se održao 13.03.2010. u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu. Pred 1200 posjetitelja prezentirani su već tradicionalni Adobe i Corel alati za obradu fotografija, kao i aktualni modeli IRIS skenera.

Prisutni su mogli saznati sve o Adobe Photoshop porodici, uključujući Photoshop Standard, kao i Photoshop Lightroom 2, koji zajedno s Photoshop-om pruža fotografima potpuno rješenje, omogućavajući im rad u slojevima (layerima), precizno spajanje panoramskih fotografija, označavanje točno određenih područja na fotografiji za mogućnost preciznijeg podešavanja…
Osim Adobe softvera, djelatnici HSM informatike predstavili su i prednosti Corel-ovih softvera za foto i video obradu; Corel Digital Studio 2010, Corel PaintShop Photo Express 2010 i Corel VideoStudio Express 2010 .
Prisutni su saznali sve i o IRIS proizvodima, novoj distribuciji HSM-a, s posebnim naglaskom na; IRISPen Executive – skener u obliku olovke, IRISCard Pro 4 – skener za posjetnice i IRIScan express 2 – prijenosni skener, dok je iz ponude Microtek skenera predstavljen Microtek ArtixScan F1 model.