adobe-promo-2-2019

Adobe Creative Cloud promo do 1.3.2019.

Iskoristite priliku za uštede i ostvarite pravo na promotivnu cijenu Adobe licenci, ako kupujete 3 ili više licenca istovremeno!


Adobe je objavio posebnu ponudu u trajanju do 1.3.2019., za vrijeme koje novi korisnici komercijalnih i government licenci imaju priliku nabaviti Adobe Creative Cloud for Teams All Apps i pojedinačne aplikacije po povoljnijim uvjetima, ako kupuju 3 ili više licenci.


PROMOTIVNE GODIŠNJE CIJENE (PRETPLATA NA 12 MJESECI)

Adobe Creative Cloud
for teams
Redovna cijena
Promo cijena
SINGLE APP
pojedinačne CC aplikacije
3.420,00 kn
2.887,50 kn
ALL APPS
paket CC aplikacija
8.130,00 kn
6.930,00 kn

Sve istaknute cijene uključuju PDV, a istaknuta cijena vrijedi za jednu Single App aplikaciju, odnosno jedan All Apps paket, kod minimalne narudžbe 3 ili više licenci za vrijeme trajanja promotivne ponude.


Pogledajte Adobe Creative Cloud aplikacije


UVJETI PROMOTIVNE PONUDE

Ponuda vrijedi za godišnju pretplatu (najam na 12 mjeseci) Creative Cloud for teams aplikacija, najkasnije do 1.3.2019. Ova promotivna ponuda ne smije zamijeniti obnovu pretplate. Pravo na promotivnu cijenu Creative Cloud for teams aplikacija imaju isključivo novi korisnici komercijalnih i government licenci i to samo za 3 ili više licenci. Moguće je kombinirati više tipova licenci istovremeno (nije potrebno da sve licence budu All Apps ili pojedinačne aplikacije). Ponuda se odnosi na sljedeće aplikacije: Creative Cloud for Teams All Apps, Audition CC, Dimension CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Animate CC / Flash Professional CC, Dreamweaver CC, Illustrator CC, InDesign CC i Photoshop CC.

Ponuda se ne može kombinirati s drugim promotivnim ponudama i ne vrijedi za produljenje najma postojećih Creative Cloud aplikacija, te nije moguće ostvariti popust na količinsko licenciranje. Ponuda vrijedi za samo za nove korisnike Creative Cloud pretplate. Ponuda ne vrijedi za nove licence koje bi se dodale postojećim VIP ugovorima, za nove VIP ugovore za postojeće VIP kupce, kao ni za obnove. Ponuda ne vrijedi za edukacijske korisnike. Adobe zadržava pravo da stornira licence u slučaju da korisnici ne ispunjavaju potrebne kriterije. Ponudu je moguće iskoristiti isključivo u promotivnom razdoblju i ne vrijedi retroaktivno. HSM informatika zadržava pravo izmjene cijena/ponude u svakom trenutku bez prethodne najave.


Trebate dodatne informacije?

Kontaktirajte nas