Adobe i HSM na BPC konferenciji

Adobe i HSM na BPC konferenciji

15. travnja 2010. predstavnici tvrtki Adobe Systems i HSM informatika sudjelovali su na 8. Europskoj Konferenciji o poslovnim procesima BPC 2010, pod motom „Vitalne vrijednosti kreiraju budućnost“.

Ovogodišnja konferencija stavila je naglasak na znanja, sredstva i iskustva koja tvrtkama, državnim tijelima i društvu u cjelini mogu pomoći u ovim recesijskim uvjetima. U tom smjeru je i Dave Jones, Adobe Enterprise expert održao prezentaciju “Customer-Driver Enterprise: Process and Technology Context“, kojom je predstavio Adobe tehnologije za razvoj inovativnih aplikacija okrenutih korisniku. Tijekom prezentacije je predstavio suvremene aplikacije izgrađene Adobe LiveCycle, Adobe Flex i Adobe Connect tehnologijama.
Juraj Urbanke, konzultant HSM informatike i Darko Gulija iz tvrtke Infodom su održali predavanje pod nazivom “Elektroničko poslovanje u javnoj nabavi – elektronička narudžbenica i elektronički račun” u kojem su predstavili najnoviju nadogradnju sustava SPIN@ (Sustav Planiranja i Izvršavanja Nabave), Infodomovog rješenja za vođenje javne nabave za javni sektor i državna poduzeća. Tijekom prezentacije su prikazane i napredne mogućnosti inteligentnih PDF obrazaca baziranih na XML-u i Adobe LiveCycle platformi.