cashback promo akcija

Cashback Promo: Uštedite do 100 € kupnjom CorelDRAW Graphics Suite 2019

Uštedite do 100 € kupnjom CorelDRAW Graphics Suite 2019


Uz Cashback Promo ostvarite posebnu pogodnost – kupnjom novog Graphics Suitea dobijte do 100 € na svoj račun i uživajte u vrhunskom programu za dizajn optimiziranom i za Windows i za Mac.
U CorelDRAW Graphics Suite 2019 pronaći ćete sve što vam je potrebno za profesionalno kreiranje vektorskih ilustracija, prijeloma, obradu fotografija i alata za dizajn.


Kupnjom CorelDRAW Graphics Suite 2019 za Windows ili Mac ostvarujete pravo na povrat u iznosu od 100 €.
Nadogradnjom s prijašnjeg na aktualni CorelDRAW Graphics Suite 2019 osiguravate povrat u iznosu od 50 €.


Kupite CorelDRAW Graphics Suite 2019

cashback promo CorelDRAW Graphics Suite 2019 for Windows


Kako iskoristiti Cashback Promo


  1. Kupite CorelDRAW Graphics Suite 2019 ili nadogradite svoju prijašnju verziju na aktualnu (trajnu licencu ili retail box) najkasnije do 30.11.2019.
  2. Posjetite coreldraw.com/cashback da biste ispunili obrazac i poslali ga Corelu, najkasnije do 30.11.2019.
    Priložite dokaz o kupnji CorelDRAW Graphics Suite 2019 (račun ili faktura).


I to je sve! Corel će vam potvrditi primitak obrasca emailom u roku od 10 dana. Uplata će biti izvršena unutar 30 dana od potvrde zahtjeva.


Nadogradite CorelDRAW Graphics Suite 2019


Još ljetnih Corel sniženja i pogodnostiUvjeti promotivne ponude


Ponuda vrijedi za kupovinu punih verzija CorelDRAW Graphics Suite 2019 i nadogradnji na CorelDRAW Graphics Suite 2019 i to retail box i trajnih licenci, u periodu od 1.7.2019. do 30.11.2019. (“Promotivni period”).
Svaki kupac ima pravo na kupovinu jednog proizvoda prema uvjetima ove ponude i samo jedan zahtjev za povrat novca po kupcu će biti prihvaćen. Kupci mogu aplicirati za povrat novca odabirom države u kojoj je kupnja obavljena na linku: www.coreldraw.com/cashback, najkasnije do 30.11.2019. Isplata će biti prihvaćena samo u slučaju potpuno ispunjene aplikacije za povrat novca, koja uključuje i šifru (kod) kupljenog softvera te kopiju dokaza kupovine.
Ova ponuda ne vrijedi za kupovinu pretplata, Enterprise licenci, OEM, Trial niti akademskih verzija softvera. Ponuda ne vrijedi za kupovinu CorelDRAW Graphics Suite 2019 softvera izvan promotivnog perioda, niti za kupovinu u zemljama na koje se ova ponuda ne odnosi. Nije moguće kombinirati ovu promotivnu ponudu s drugim aktivnim Corel promotivnim ponudama. Corel Corporation snosi odgovornost za ovu promotivnu ponudu. U slučaju eventualnih žalbi, prigovora i zahtjeva za povratom novca obratite se Corelu. Povrat novca neće biti omogućen kupcima koji neispravno ili nepotpuno ispune zahtjev za povrat novca, koji ne prilože ispravan dokaz o kupnji softvera, kao niti kupcima koji prilože neispravan serijski broj softvera.
Detaljna Pravila i Uvjete ove ponude pogledajte ovdje.