CeBit 2014 Istanbul

CeBit 2014 Istanbul

HSM informatika kao jedna od tvrtki izlagača hrvatske ICT industrije, nastupa na CeBIT Bilişim Eurasia, najvećem sajmu u regiji Euroazije, koji se održava od 11. do 14. rujna u Istanbulu.

Za vrijeme sajma, HSM informatika će predstaviti neka od rješenja iz ponude, kao što su:

OpenText StreamServe – programsko rješenje za upravljanje komunikacijom s klijentima i dobavljačima, koje omogućuje kompoziciju personaliziranih i vizualno atraktivnih dokumenata i poruka kao izlaza iz poslovnog sustava, primjerice: računa, ugovora, izvoda, otpremnica, rješenja, robnih dokumenata i sl. Njihova distribucija primateljima odvija se kroz različite kanale – analogne (pošta, fax) i digitalne (e-mail, web, mobilni, aplikacije…). Prilagodljivost i personaliziranost omogućuju uspostavu sustava koji će svakom primatelju isporučiti upravo one formate kroz odgovarajuće kanale koje je primatelj odabrao.

Story Editor redakcijski sustav – cjelovito softversko rješenje za upravljanje sadržajem i cjelokupnim produkcijskim procesom. Učinkovito povezuje urednike, novinare i grafičare koji publiciraju različite vrste sadržaja – tekstove, grafičke elemente, fotografije, u jedan jedinstveni sustav i pritom povećava učinkovitost cijelog produkcijskog procesa.

Adobe LiveCycle usluge – Adobe LiveCycle Enterprise Suite jedinstvena je platforma namijenjena razvoju suvremenih aplikacija temeljenih na elektroničkim dokumentima i okrenutih korisniku (“user-centric”). Ovakve aplikacije najveću popularnost primjene imaju u područjima e-Poslovanja i e-Uprave, s ciljem migracije složenih procesa temeljenih na papirnatim dokumentima u elektroničke servise integrirane u poslovni sustav (ERP, CRM, PLM…). Navodimo najznačajnija područja:

elektronički servisi temeljeni na interaktivnim PDF obrascima
rješenja za upravljanje izlaznim dokumentima u korespondenciji s klijentima
zaštita elektroničkih dokumenata
standardizacija dokumentacije i kreiranje digitalnih spisa
digitalno potpisivanje dokumenata
arhiviranje dokumentacije.

Cebit Bilism Eurasia sajam je fokusiran na B2B razgovore pod motom “Budućnost dolazi s ICT-em” te su tako hrvatske tvrtke već prvoga dana sajma odradile 50-ak poslovnih razgovora s turskim poduzetnicima. Najuspješnije domaće tvrtke, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva te potporu HUP-a, predstavile su 60-ak proizvoda poput mobilnih aplikacija i softvera za unaprjeđenje poslovanja, većinom namijenjenih unaprjeđenju efikasnosti državnih i javnih službi te velikih kompanija.