HSM party uz slasne zalogaje i „crnožuti tutti frutti“

HSM party uz slasne zalogaje i „crnožuti tutti frutti“

HSM party uz slasne zalogaje i „crnožuti tutti frutti“Kraj jedne zahtjevne i izazovne poslovne godine, obilježili smo s partnerima i prijateljima na party-u u HSM-u, uz tradicionalne specijalitete koje smo sami pripremali i prigodnu izložbu djela iz ciklusa „Crnožuti tutti frutti“, autora Ante Žaje.

Ove recesijske godine HSM-ovci su ujedinili snage i odlučili se okrenuti tradicionalnim vrijednostima. Osim što smo se na party-u častili domaćim specijalitetima koje smo pripremali zajedno s prijateljima, ovogodišnje poklone smo izradili zajedničkim snagama, pa se nadamo da ćete uživati u našim slasnim zalogajima.
party1.jpg party2.jpg party_glavna.jpg gabi_dejan.jpg
zaja_male.jpg Umjetničku vrijednost našem ovogodišnjem party-u dodao je Ante Žaja prigodnom izložbom djela iz ciklusa „Crnožuti tutti frutti“. Vjerujemo da je njegova priča o reciklaži neupotrebljive ambalaže ispričana sjajno, čime nam je u ovoj izazovnoj godini svima poklonio potpuno novu vrijednost.

Više o ciklusu „Crnožuti tutti frutti“ i ostalom umjetničkom radu Ante Žaje pročitajte u priloženom PDF dokumentu.

U interaktivnom PDF portfelju naći ćete Crno žuti tutti frutti u pravim dimenzijama desktop i mobilne pozadine za vaše uređaje, tako da u njemu možete uživati i u digitalnom obliku. poklon.jpg

Osmjeh i dobra energija
ne koštaju ništa…

od srca vam želimo radosnu, pozitivnu i hrabru 2010. godinu.

Vaša HSM informatika