Novo iz Corela za foto i video obradu

Novo iz Corela za foto i video obradu

Corel je objavio dvije nove inačice softvera za foto i video obradu: Corel PaintShop Photo Pro X3… , najpoznatiji Corel-ov softver za jednostavnu obradu fotografija te Corel® VideoStudio® Pro X3 kompletno rješenje za obradu videa, koji će zamijeniti dosadašnje Corel® PaintShop™ Photo X2 i VideoStudio® X2 u Pro i Ultimate verzijama.

pspprox3_generic_left.jpgCorel® PaintShop Photo™ Pro X3 – Najbrži put do profesionalnih fotografija

Corel® PaintShop Photo™ Pro X3 namijenjen je foto entuzijastima koji žele ubrzati i olakšati postupak obrade fotografija koji će u konačnici rezultirati profesionalnim fotografijama. Zahvaljujući novoj inačici sada se fotografije mogu još jednostavnije organizirati i uređivati. S novima alatima za upravljanje fotografijama, uključujući i novi Camera RAW Lab, korisnici sada mogu ubrzati preuzimanje, sortiranje i ocjenjivanje fotografija. Zahvaljujući poboljšanim značajkama kao što su Express Lab i Photo Sharing, znatno je ubrzan rad na poboljšanju kvalitete fotografija, kreiranju fotografskih albuma kao i dijeljenje fotografija putem e-maila, njihovo ispisivanje ili slanje na Flickr®, Facebook® ili YouTube™.
S novom značajkom Smart Carver jednostavno se mijenja kompozicija slike bez distorziranja pozadine, a sada se na jednostavan način izmjene napravljene na jednoj fotografiji, multipliciraju i na ostale. Uz PaintShop Photo™ Pro X3 kompletni radni proces sada je dostupan u jednom paketu visokih performansi. vsprox3_generic_left.jpg

Corel® VideoStudio® Pro X3 – ultimativni paket za HD video obradu i produkciju

Corel® VideoStudio® Pro X3 namijenjen je svima koji na brz i jednostavan način žele kreirati atraktivan i profesionalan standardni ili HD video. Bilo da je riječ o kreiranju standardnih ili visoko kvalitetnih video uradaka, novi paket pruža mogućnost znatno bržeg i naprednijeg uređivanja, donosi profesionalne predloške i efekte te u konačnici kreira profesionalne video uratke koji se mogu kompletirati u potpunoj HD kvaliteti na Blu-ray mediju. Završen video na jednostavan način moguće je postaviti izravno na Facebook®, Flickr®, YouTube™, Vimeo®, iPod®, iPhone®, PSP® i druge mobilne uređaje. Optimizacija za Intel® Core™ i7 i NVIDIA® CUDA™ omogućuje brzo i glatko uređivanje u AVCHD™ i MPEG-2/4.
Dizajniran za rad s Windows® 7, Windows Vista® i Windows® XP, VideoStudio® Pro X3 predstavlja objedinjen programski paket s visokim performansama za kompletan radni proces video uređivanja i produciranja.