Adobe Creative Cloud promo do 1.9.2017.

Još uvijek koristite Adobe Creative Suite 3 (CS3) ili noviju verziju CS softvera? Iskoristite Adobe Creative Cloud ponudu do 1.9.2017. i ostvarite značajne uštede.


PONUDA VRIJEDI OD 21.8.2017. DO 1.9.2017.
PROMOTIVNE GODIŠNJE CIJENE (PRETPLATA NA 12 MJESECI) 

 Adobe Creative Cloud for teams opcijeRedovna cijenaPROMO CIJENA
 SINGLE APP2.670,00 kn + PDV1.989,00 kn + PDV
 COMPLETE6.468,00 kn + PDV 4.710,00 kn + PDV

UVJETI PROMOTIVNE PONUDE

Ponuda za postojeće Creative Suite korisnike vrijedi za godišnju pretplatu (najam na 12 mjeseci) Creative Cloud for teams aplikacija, u periodu od 21.8.2017. do 1.9.2017. Pravo na promotivnu cijenu Creative Cloud for teams aplikacija, imaju isključivo postojeći korisnici Adobe CS3, CS4, CS5, CS5.5 i CS6 komercijalnih i government licenci i to samo za one licence, za koje nisu ranije iskoristili pravo kupovine promotivnih Creative Cloud for teams aplikacija. Na temelju jedne CS licence moguće je iskoristiti promotivnu/akcijsku cijenu za nabavu jedne Creative Cloud for teams pretplate.

Ponuda ne vrijedi za produljenje najma postojećih Creative Cloud aplikacija, niti za dodavanje novih licenci postojećim Creative Cloud for teams ugovorima. Ponuda vrijedi samo za inicijalne VIP ugovore i licence dodane u promotivnom periodu. Ponudu nije moguće iskoristiti retroaktivno niti se može kombinirati s drugim promotivnim ponudama. Korisnici koji imaju 3-godišnji ugovor ne mogu ostvariti ove akcijske cijene za produljenje najma. Jednako tako, ove akcijske cijene se ne mogu iskoristiti za otvaranje novih 3-godišnjih VIP ugovora, s obzirom na to da se odnose isključivo na jednu godinu korištenja. Ponuda ne vrijedi za države izvan EU. Ponuda ne vrijedi za edukacijske, enterprise niti individualne korisnike. HSM informatika zadržava pravo izmjene cijena/ponude u svakom trenutku bez prethodne najave.


Pošaljite upit