Objavljen Adobe Acrobat XI

Objavljen Adobe Acrobat XI

01. listopada 2012. — Danas je objavljena nova verzija Adobe Acrobat softvera, koju čine Adobe Acrobat XI Standard i Adobe Acrobat XI Pro.

Obje verzije omogućuju kreiranje i uređivanje PDF datoteka, njihovo učinkovito konvertiranje u Microsoft Word i Excel datoteke ili HTML web-stranice koje je moguće uređivati. Spajanje različitih dokumenata, proračunskih tablica, e-pošte, skeniranih dokumenata, web-stranica ili fotografija u jednu zajedničku PDF datoteku. Pretvaranje postojećih obrazaca u PDF datoteke koje je moguće ispunjavati, zaštita i elektroničko potpisivanje PDF dokumenata, karakteristike su koje odlikuju Acrobat XI Standard, kao i Acrobat XI Pro verziju.

Uz navedene karakteristike, Acrobat XI Pro odlikuju se i mogućnošću automatizacije rutinskih zadataka, čime se štedi na vremenu na zadacima koji se tradicionalno odrađuju u više koraka, kao i optimizacije PDF datoteka za web i mobilne uređaje. Pro verzija omogućuje i konvertirajte PDF datoteka u Microsoft PowerPoint , kreiranje interaktivnih PDF portfelja s multimedijskim sadržajima, pretvaranje PDF datoteka u formate sukladne ISO standardima, kreiranje novih PDF ili web obrazaca uz Adobe FormsCentral aplikaciju, kao i trajno uklanjanje povjerljivih podataka iz PDF datoteka.

Adobe® Acrobat® XI očekuje se u prodaji od 15.10.2012.
Svi kupci Adobe Acrobat X verzije u periodu od 01.10. do 14.10.2012. dobivaju besplatnu nadogradnju na Adobe Acrobat XI.