Adobe-Elements

Objavljene nove verzije Adobe Photoshop Elements i Premiere Elements

Adobe je objavio nove verzije popularnih alata za jednostavno uređivanje vrhunskih fotografija i videozapisa – Adobe Photoshop® Elements 2019 i Adobe Photoshop® Elements 2019.


Adobe Photoshop® Elements 2019 je jednostavan i intuitivan alat za obradu i organizaciju fotografija koji donosi mnoge prednosti – jednostavniju organizaciju sadržaja, inteligentno automatizirano uređivanje fotografija i još mnogo toga. Adobe® Premiere® Elements 2019 je jednostavan alat za izradu, obradu i dijeljenje atraktivnih videozapisa, koji također donosi prednosti poput automatskog sortiranja videozapisa, kreiranja kolaža s raznim efektima i prijelazima, koje je lako podijeliti s drugima.

Osim nekoliko novih značajki koje će korisnicima omogućiti još bolje uređivanje sadržaja, novost je i bolja integracija Adobe Sensei sustava za umjetnu inteligenciju i strojno učenje. Zahvaljujući tim poboljšanjima, oba softvera sad sadrže i Auto Curate mogućnost, koja uz pomoć umjetne inteligencije analizira fotografije i videozapise za parametre kvalitete – kao što su kompozicija, fokus i kvaliteta, između ostalog. Na temelju analize odabire mali dio sadržaja, za koji smatra da je najbolji.


Naručiti nove verzije i vidjeti detalje o njima možete ovdje:


Adobe Photoshop Elements 2019
Adobe Premiere Elements 2019
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2019