Pogled u budućnost digitalne projekcije

Pogled u budućnost digitalne projekcije

28. travnja 2010 je predstavljena cijela paleta novih projektora iz InFocusa,
s posebnim naglaskom na nagrađivani HD projektor za kućno kino, InFocus ScreenPlay 8602.Prezentirani InFocus ScreenPlay 8602, model nove generacije projektora za kućno kino, odlikuje se superiornim vizualnim performansama, vjernim prikazom boja i izuzetnom kvalitetom slike zahvaljujući DLP ® DarkChip i BrilliantColor™ tehnologijama, 1080p rezoluciji i kontrastom 30,000:1. S ovim HD projektorom “crna je uistinu crna”, boje su “žive i realistične”, a zahvaljujući elegantnom dizajnu uklopit će se u bilo koji interijer.
Uz ovaj nagrađivani HD projektor za kućno kino, u šarmantnom prostoru G-5 Koncepta predstavljena je i cijela gama novih prezentacijskih modela iz InFocusa. Prezentirana je IN5500 serija jačine svjetla do čak 7000 ANSI lumena, koja se jednako tako odlikuje DLP ® DarkChip i BrilliantColor™ tehnologijama, jednostavnim pokretanjem projekcije preko USB-a zahvaljujući DisplayLink tehnologiji, fleksibilnosti upravljanja lećama, bogatim mogućnostima povezivanja, 24/7 projekcijom i simultanom projekcijom s dva izvora.

Pozornost su privukle i IN1500 serija širokokutnih projektora, koji donose veliku sliku na vrlo malim udaljenostima te cijenom pristupačni modeli iz IN100 serije. Ovi nasljednici popularnih InFocus X16 i X17 modela odlikuju se jačinom svjetlosti od 2500 ANSI lumena i dobar su odabir za bilo koju učionicu ili uredsku prezentaciju. Osim za manje predavaonice i prezentacijske sobe, prezentirani su i univerzalni projektori iz serije IN3110, namijenjeni većim edukacijskim prostorijama, kao i prezentacijskim i multimedijalnim dvoranama, snage 3500 ANSI lumena s mogućnošću bežičnog prijenosa slike zahvaljujući DisplayLinkTM USB tehnologiji.
Osim novih modela, InFocus je predstavio i DLP ® DarkChip i BrilliantColorTM tehnologiju koja zahvaljujući poboljšanoj skali boja dodatno naglašava dubinu i jasnoću slike, što pridonosi kvalitetnijem vizualnom iskustvu, DisplayLink TM tehnologiju za jednostavnu i brzu projekciju zahvaljujući povezivosti preko USB kabela, kao i Wireless DisplayLink adaptere koji omogućuju bežičnu projekciju.