FileMaker-16-1

Posebna ponuda – dvije FileMaker 16 licence za cijenu jedne

Danas je objavljena posebna ponuda vezana za FileMaker Pro 16 i Pro Advanced 16, softver koji olakšava stvaranje prilagođenih rješenja za upravljanje poslovnim informacijama na iPad, iPhone, Mac i Windows operativnim sustavima, kao i na webu.


Ljudi širom svijeta koriste FileMaker Pro i Pro Advanced da bi pojednostavili svojim timovima upravljanje kontaktima, praćenje zaliha, organizaciju projekata i još mnogo toga, uz pomoć niza razvojnih i dizajnerskih alata koji se stalno unapređuju.

Od 10. listopada do 20. prosinca 2017. vrijedi posebna ponuda u kojoj prilikom kupnje jedne FileMaker Pro 16 ili FileMaker Pro Advanced 16 licence, dobijete još jednu istovjetnu prvoj – besplatno.

Ponuda vrijedi za komercijalne, edukacijske i neprofitne verzije softvera, te se ne može koristiti za softverske nadogradnje. Druga (poklon) licenca istovjetna je onoj prvotno kupljenoj – nije moguće kupiti FileMaker Pro 16 kao prvu licencu, a kao drugu dobiti FileMaker Pro 16 Advanced licencu, i obratno. Licence se isporučuju elektroničkim putem. Ponuda je ograničena na jednu licencu i jednu kupnju FileMaker Pro 16 ili Pro Advanced 16 po krajnjem korisniku.


Komercijalne licence možete naručiti ovdje:

FileMaker Pro 16

FileMaker Pro 16 Advanced


Ako ste edukacijska ustanova, kontaktirajte nas putem obrasca:

Kontaktirajte nas