Posjetite HSM Store

Posjetite HSM Store

Otvoren je HSM Store maloprodajni web dućan HSM informatike. Svaki tjedan očekuju vas novosti u ponudi. 24 sata dnevno kupcima je na raspolaganju široki asortiman proizvoda iz HSM informatike, koji će se kontinuirano nadopunjavati novim proizvodima i rješenjima, kao i posebnim ponudama za postojeće i nove klijente. Korisnici HSM Store-a slanjem vlastiti komentara i prijedloga mogu aktivno sudjelovati u poboljšanju web dućana, a prijavom za newsletter biti u toku sa svim novostima, kao što su specijalne ponude, akcije, informacije o novim proizvodima ili pozivima za treninge,demonstracije i prezentacije.

hsmstore logo webTrenutno HSM Store u ponudi ima poznate grafičke softvere kao što su Adobe, Corel, Enfocus, Quark i Serif, općeprihvaćeni Nero za snimanje digitalnih medija i Google Apps for business, softversko rješenje za e-mail komunikaciju i suradnju u uredskim aplikacijama.
Osim softverskih rješenja kupci na HSM Store-u mogu pronaći skenere za sve namjene; od dokument skenera za kućne i uredske korisnike, foto skenera pa do prijenosnih skenera za posjetnice, knjige i dokumente, kao i Pantone skale boja i kalibratore monitora.
Veliki izbor prezentacijske opreme namijenjene uredskim, kućnim i edukacijskim korisnicima, kao što su kao što su projektori, projekcijska platna i prateća AV oprema važan su dio HSM Store-a. Uz klasičnu prezentacijsku opremu, Store nudi i pametna rješenja poput interaktivnih ploča i elektroničkih sustava za glasovanje.
Online plaćanje proizvoda i usluga iz ponude HSM Store-a omogućeno je putem virmana, kao i putem American Express, MasterCard, Visa i Diners kartica, bilo jednokratno ili obročno.