Pro audio-video

Profesionalna AV rješenja za sve namjene. Od projektora i ekrana osjetljivih na dodir, do prijenosnih audio razglasa i sustava za glasovanje.

AV rješenja za sve namjene

Bilo da se bavite hotelijerstvom, trgovinom, ugostiteljstvom, kulturnom ili zabavnom djelatnošću ili organizacijom događanja, profesionalna AV rješenja primjenjiva su u svakoj industriji. Koncerti i korporativna događanja, konferencije i seminari su među najočitijim mjestima gdje se audiovizualna rješenja koriste. Profesionalna AV rješenja u odnosu na ostala odlikuje robusnost i visoka kvaliteta izrade.

Bilo da trebate velike (touch) ekrane, video zidove, profesionalnu projekcijsku opremu, opremu za razglas ili rješenje za digital signage, nudimo vam zaokruženu ponudu, od projektiranja rješenja do montaže opreme. Osim toga, s obzirom da je organizacija kvalitetnog događanja zahtjevan projekt, bez obzira je li riječ o manjem seminaru, ili konferenciji za nekoliko stotina ili tisuća sudionika, nudimo vam i mogućnost najma ovih rješenja kako bi vaše događanje bilo na visokom nivou.