adobe-migration-header

Iskoristite priliku za prelazak na Adobe Creative Cloud

Još uvijek koristite Adobe Creative Suite? Do 1.6.2018. iskoristite priliku za prelazak na Adobe Creative Cloud i ostvarite značajne uštede.


Još uvijek koristite Adobe Creative Suite 3 (CS3) ili noviju verziju CS softvera? Razmišljate o prelasku na Creative Cloud for teams? Iskoristite posebnu ponudu najkasnije do 1.6.2018. i ostvarite značajne uštede.


PROMOTIVNE GODIŠNJE CIJENE (PRETPLATA NA 12 MJESECI)

Adobe Creative Cloud
for teams
Redovna cijena
Promo cijena
SINGLE APP
pojedinačne CC aplikacije
3.420,00 kn
2.490,00 kn
ALL APPS
paket CC aplikacija
8.122,50 kn
5.890,00 kn

Sve istaknute cijene uključuju PDV.


Pogledajte Adobe Creative Cloud aplikacije


UVJETI PROMOTIVNE PONUDE

Ponuda za postojeće Creative Suite korisnike vrijedi za godišnju pretplatu (najam na 12 mjeseci) Creative Cloud for teams aplikacija, najkasnije do 1.6.2018. Pravo na promotivnu cijenu Creative Cloud for teams aplikacija, imaju isključivo postojeći korisnici Adobe CS3, CS4, CS5, CS5.5 i CS6 komercijalnih i government licenci i to samo za one licence, za koje nisu ranije iskoristili pravo kupovine promotivnih Creative Cloud for teams aplikacija. Na temelju jedne CS licence moguće je iskoristiti promotivnu/akcijsku cijenu za nabavu jedne Creative Cloud for teams pretplate. Ponudu je moguće iskoristiti isključivo u promotivnom razdoblju i ne vrijedi retroaktivno.

Ponuda se ne može kombinirati s drugim promotivnim ponudama i ne vrijedi za produljenje najma postojećih Creative Cloud aplikacija. Korisnici koji imaju 3-godišnji ugovor ne mogu ostvariti ove akcijske cijene za produljenje najma. Jednako tako, ove akcijske cijene se ne mogu iskoristiti za otvaranje novih 3-godišnjih VIP ugovora, s obzirom na to da se odnose isključivo na jednu godinu korištenja. Ponuda ne vrijedi za edukacijske, enterprise niti individualne korisnike. Ponuda ne vrijedi za države izvan EU. HSM informatika zadržava pravo izmjene cijena/ponude u svakom trenutku bez prethodne najave.


Trebate dodatne informacije?

Kontaktirajte nas