Adobe Photoshop Elements 2020 WIN/MAC IE licenca

822,50 kn

Pošalji upit

Jednostavna obrada fotografija za sve korisnike.


Adobe Photoshop® Elements 2020 je jednostavan i intuitivan alat za obradu i organizaciju vaših fotografija koji donosi mnoge prednosti:


Automatsko kreiranje sadržaja. Prekrasni foto i video projekti i kolaži kreiraju se automatski za vas i dostupni su na početnom zaslonu čim otvorite program, zahvaljujući Adobe Sensei tehnologiji umjetne inteligencije. Pokretanje i korištenje programa je jednostavno i brzo – pogledajte što se promijenilo od zadnje verzije koju ste koristili, otkrijte zabavne stvari koje možete iskušati i inspirirajte se uz razne vodiče.

Inteligentno uređivanje. Neka vaše fotografije budu nevjerojatne, čak i ako nemate iskustva s njihovim uređivanjem, zahvaljujući automatiziranim mogućnostima uređivanja i detaljnim uputama. Podesite boje i svjetlo, uklonite nesavršenosti sa starih fotografija i otvorite zatvorene oči, poput magije. Osim toga, svojim fotografijama možete dodati uzbudljive efekte kako bi im pružili sasvim novi izgled.

Organizacija oko koje se ne morate truditi. Nered je lako smanjiti, kako biste bez problema pronašli, pregledali i uživali u svim vašim fotografijama. Automatski prijeđite sa stotina nepoznatih mapa na vizualni prikaz. Adobe Sensei umjetna inteligencija također vam omogućuje da pregledate svoje najbolje fotografije, odabrane na temelju kvalitete, lica i objekata. Fotografije su sad automatski organizirane po datumima, temama, ljudima i mjestima.

Podijelite svoje uspomene. Jednostavno ispišite fotografije, uokvirite ih ili dijelite s drugima. Brzo podijelite fotografije na društvenim mrežama.


Novosti u verziji 2020:

  • Automatski foto efekti
  • Automatsko bojanje fotografija
  • Odabir motiva jednim klikom
  • Automatsko uljepšavanje
  • Uklanjanje neželjenih objekata
  • …i još mnogo toga

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr