Adobe PHSP & PREM Elements 2019 WIN/MAC IE licenca

1.238,75 kn

Pošalji upit

Softverski paket Adobe® Photoshop® & Premiere® Elements 2019 objedinjuje softver za jednostavnu obradu fotografija te softver za izradu atraktivnih video materijala za sve korisnike.


Oba softvera u novoj verziji dolaze s redizajniranim sučeljem te mnogim novim značajkama i prednostima.


Ovaj softverski paket omogućuje, između ostalog:

Automatsko kreiranje sadržaja. Prekrasni foto i video projekti i kolaži kreiraju se automatski za vas i dostupni su na početnom zaslonu čim otvorite program, zahvaljujući Adobe Sensei tehnologiji umjetne inteligencije. Pokretanje i korištenje programa je jednostavno i brzo – pogledajte što se promijenilo od zadnje verzije koju ste koristili, otkrijte zabavne stvari koje možete iskušati i inspirirajte se uz razne vodiče.

Inteligentno uređivanje. Neka vaše fotografije i videozapisi budu nevjerojatni, čak i ako nemate iskustva s njihovim uređivanjem, zahvaljujući automatiziranim mogućnostima uređivanja i detaljnim uputama. Podesite boje i svjetlo, uklonite nesavršenosti sa starih fotografija i otvorite zatvorene oči, poput magije. Osim toga, svojim fotografija možete dodati uzbudljive efekte kako bi im pružili sasvim novi izgled.

Organizacija oko koje se ne morate truditi. Nered je lako smanjiti, kako biste bez problema pronašli, pregledali i uživali u svim vašim fotografijama. Automatski prijeđite sa stotina nepoznatih mapa na vizualni prikaz. Adobe Sensei umjetna inteligencija također vam omogućuje da pregledate svoje najbolje uratke, odabrane na temelju kvalitete, lica i objekata. Sadržaj je sad automatski organiziran po datumima, temama, ljudima i mjestima.

Podijelite svoje uspomene. Jednostavno ispišite forografije, uokvirite ih ili dijelite s drugima. Brzo podijelite fotografije ili videozapise na društvenim mrežama.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.