Bachmann stolni komplet DESK L

1.856,25 kn

Pošalji upit

Konfiguracija Bachmann Desk L kompleta: (3x220V, VGA+audio, HDMI, USB, 2xLAN)

Bachmann Desk je serija stolnih priključnih terminala predviđenih za ugradnju na površinu stola. Ovakva izvedba jednostavnija je i preporučljiva ako želite zadržati mogućnost demontaže terminala i premještanja na drugu poziciju. Priključna kutija se na stol učvršćuje pomoću stezaljki koje je moguće kasnije jednostavno odviti i premjestiti kutiju.

Ovisno o potrebama, odaberite između nekoliko veličina (duljine) priključne kutije, a zatim se odlučite za neku od kombinacija strujnih, te video, audio i mrežnih priključaka. Osim standardiziranih kompleta s unaprijed složenim rasporedom priključaka, moguće je i slaganje vlastitih kombinacija, ovisno o potrebama.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr