Bachmann ugradbeni stolni komplet CONI L

3.450,00 kn

Pošalji upit

Konfiguracija priključaka CONI L:

(2x220V, 2xVGA+audio, 2xLAN, HDMI+USB)

Iz ponude multimedijalnih i strujnih priključnica njemačke tvrtke Bachmann preporučujemo liniju stolnih priključnica Coni, koja zbog velikog izbora različitih priključnih modula, te praktičnosti i odličnog dizajna nalazi mjesto u brojnim sobama za sastanke i predavaonicama.

Ovisno o potrebama, odaberite između dvije veličine (duljine) ugradne kutije, a zatim se odlučite za neku od kombinacija strujnih, te video, audio i mrežnih priključaka. Osim standardiziranih kompleta s unaprijed složenim rasporedom priključaka, moguće je i slaganje vlastitih kombinacija, ovisno o potrebama.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr