BodyPaint 3D R20

7.500,00 kn

Pošalji upit

Maxon BodyPaint 3D verzija 20 je ultimativan alat za crtanje iznimno detaljnih tekstura u 3D objektima i kreiranje jedinstvenih skulptura iz jednostavnih objekata!


Jedna kupljena licenca može se koristiti na jednom računalu.


Kada se radi o alatima za teksturiranje, BodyPaint 3D sadrži popularne alate za editiranje fotografija, razne četke, alate za odabir, filtere, gumicama i mnoge druge. BodyPaint 3D čak može koristiti Photoshop .abr četke. Puna podrška za tablete, osigurava da je osjećaj crtanja s olovkom prirodan kao u popularnim 2D editorima. BodyPaint 3D može obrađivati dokumente velike do 16k te s 16-bit i 32-bit color dubinom.

BodyPaint 3D je stvoren za sve 3D umjetnike i uključuje besplatne plug-inove za povezivanje s 3ds Max, Maya i Softimage. Sve druge aplikacije mogu izmjenjivati dokumente s BodyPaint 3D koristeći jedan od brojnih dostupnih formata (npr. OBJ, FBX ili COLLADA).


Ključne značajke

Moć dokazana u praksi. Od igara do filma, BodyPaint 3D je izbor umjetnika koji rade s teksturama širom svijeta. Neusporediva stabilnost BodyPaint 3D softvera pomogla je holivudskim umjetnicima da stvore ogromne, vrlo detaljne filmske testure, a jedinstvene značajke toka rada čine ga idealnim odabirom za stvaranje tekstura u igrama.

All-in-one rješenje. Alati koje BodyPaint 3D sadrži dostupni su u svakom Cinema 4D paketu, a mnoge osnovne značajke C4D dostupne su u samostalnoj verzini BodyPaint 3D. Cinema 4D korisnici mogu se jednostavno prebacivati između modeliranja, kreiranja tekstura i animiranja, a umjetnici koji koriste samo BodyPaint 3D mogu uživati u mogućnostima sjenčanja, osvjetljenja i animacije Cinema 4D-a.

Visoka rezolucija. Slikanje uz savršene piksele beskorisno je ako ne možete raditi na potrebnoj rezoluciji. BodyPaint 3D nudi glatko slikanje tekstura do 64k i 32-bita, što omogućuje stvaranje bogatih, nevjerojatno detaljnih tekstura.

.PSD podrška. Uz punu podršku za slojevite PSD datoteke, lako je stvarati teksture istovremeno u BodyPaint 3D-u i Adobe Photoshopu. Specifični prikazi mogu se prenijeti u Photoshop i vratiti natrag u BodyPaint 3D. Možete čak i učitati svoje omiljene Photoshop kistove u BodyPaint 3D.

Moćna podrška za tablete. BodyPaint 3D ide dalje od osnovne podrške za olovku, te nudi napredno sučelje za potpunu kontrolu pritiska, nagiba, smjera i rotacije koji utječu na svaki pokret kista.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.