Casio XJ-A242

Pošalji upit

Green Slim serija Casio projektora prvenstveno je prepoznatljiva po svojim malim dimenzijama, te debljini od svega četiri centimetra. Širinom i visinom, ne većom od lista A4 papira, te težinom od svega 2.3 kg lako ćete ga smjestiti u torbu pored laptopa. Izaberite između modela s 2500 ili 3000 ANSI lumena, te XGA ili WXGA rezolucije, a dostupne su i inačice s bežičnim prijenosom slike, te reprodukcijom preko USB kabela ili direktno s USB sticka.
Najatraktivnija osobina Casio projektora je da ne koriste standardnu žarulju, nego posebnu hibridnu tehnologiju lasera i LED osvjetljenja. Time je vijek trajanja izvora svjetla produljen na čak 20.000 sati, i ne manje važno, projektor svjetli kroz cijeli radni vijek istom jačinom.
Vrhunsku kvalitetu izrade dokazuje je i leća s motoriziranim zumiranjem slike i fokusom, te trogodišnje jamstvo na uređaj i petogodišnje jamstvo na izvor svjetla.

IZDVAJAMO

20.000 sati trajnost izvora svjetla.
Motorizirana leća s rasponom zooma 2x
Male dimenzije i težina
Proizveden u Japanu

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr