Casio XJ-A242

10.248,75 kn

Provjerite raspoloživost

Green Slim serija Casio projektora prvenstveno je prepoznatljiva po svojim malim dimenzijama, te debljini od svega četiri centimetra. Širinom i visinom, ne većom od lista A4 papira, te težinom od svega 2.3 kg lako ćete ga smjestiti u torbu pored laptopa. Izaberite između modela s 2500 ili 3000 ANSI lumena, te XGA ili WXGA rezolucije, a dostupne su i inačice s bežičnim prijenosom slike, te reprodukcijom preko USB kabela ili direktno s USB sticka.
Najatraktivnija osobina Casio projektora je da ne koriste standardnu žarulju, nego posebnu hibridnu tehnologiju lasera i LED osvjetljenja. Time je vijek trajanja izvora svjetla produljen na čak 20.000 sati, i ne manje važno, projektor svjetli kroz cijeli radni vijek istom jačinom.
Vrhunsku kvalitetu izrade dokazuje je i leća s motoriziranim zumiranjem slike i fokusom, te trogodišnje jamstvo na uređaj i petogodišnje jamstvo na izvor svjetla.

IZDVAJAMO

20.000 sati trajnost izvora svjetla.
Motorizirana leća s rasponom zooma 2x
Male dimenzije i težina
Proizveden u Japanu

Tehnologija

DLP BrilliantColor 6-segment

Nativna rezolucija

WXGA (1280×800)

Jačina svjetla

2500 ANSI lumena

Kontrast

1.800:1

Jamstvo

3 godine

Jamstvo na izvor svjetla

5 godina ili 10.000 sati rada, što prije nastupi

Konektori

2x VGA, HDMI, Stereo audio

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr