Casio XJ-UT311WN

14.373,75 kn

Pošalji upit

Ultra short throw projektori savršeni su za montažu uz interaktivne ploče. Zahvaljujući leći s izuzetno širokim kutom projekcije, ovi modeli se postavljaju na udaljenost od svega pola metra od ploče.

Najatraktivnija osobina Casio projektora je da ne koriste standardnu žarulju, nego posebnu hibridnu tehnologiju lasera i LED osvjetljenja. Time je vijek trajanja izvora svjetla produljen na čak 20.000 sati, i ne manje važno, projektor svjetli kroz cijeli radni vijek istom jačinom. Vrhunsku kvalitetu izrade dokazuje trogodišnje jamstvo na uređaj i petogodišnje jamstvo na izvor svjetla.

Ključne značajke

Do 20.000 sati trajnost izvora svjetla
Ultra short throw leća s omjerom 0.28:1
WiFi prijemnik za bežični prijenos slike
USB Display
WXGA rezolucija

Nativna rezolucija: WXGA (1280×800)

Jačina svjetla: 3100 ANSI lumena

Tehnologija osvjetljenja: hibridna LED i laserska tehnologija

Trajnost izvora svjetla: do 20.000 sati

Kontrast: 20,000:1

Jamstvo: tri godine

Jamstvo na izvor svjetla: 5 godina ili 10.00 sati rada, što prije nastupi

Detaljnu specifikaciju pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr