Akcija!

Casio XJ-V2 – “Back to School” promo

5.248,75 Kn 4.599,00 Kn

Laserski Casio projektori savršeni su za potrebe edukacijskih ustanova. Funkcioniraju zahvaljujući izvoru svjetla budućnosti – bez korištenja žive i uz smanjenje potrošnje energije do 40%. Inovativna svjetlosna tehnologija omogućava Casio projektorima da rade do čak 20,000 sati bez zamjene lampe, budu otporni na prašinu i brzo se pale bez potrebe za zagrijavanjem.

Revolucionarna kombinacija laserske i LED tehnologije garantira jasnu reprodukciju boja – čak i na dnevnom svjetlu.


Ključne karakteristike

  • 3000 lumena
  • XGA nativna rezolucija (1024 x 768)
  • 1.1x zoom
  • hibridan izvor svjetla
  • DLP tehnologija

Pogledajte detaljne karakteristike ovdje.


Navedena cijena vrijedi samo za edukacijske ustanove.

Akcija vrijedi do 31.10.2017. ili do isteka zaliha.

Dostavu roba vrši kurirska služba Overseas i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.