CHIEF Speed-Connect Fixed Extension Column 12″ (30 cm)

243,75 kn

Pošalji upit

CMS fiksna tuba omogućuje hitru instalaciju projektorskih nosača s razmakom od instalacijske plohe (stropa ili zida), uz maksimalnu razinu sigurnosti i zaštite. Aluminijska konstrukcija dodatno olakšava ugradnju, ali i smanjuje troškove isporuke. Cijev ima navoj sa svake strane, kako bi se lako i jednostavno spojio sa zidnim, odnosno, projektorskim nosačem. Posjeduje i utor za uredno postavljanje i skrivanje kabela.

Specifikacija:

Boja: crna ili bijela
Nosivost: 227 kilograma
Prorez za provlačenje kabela kroz cijev

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr