CorelCAD 2018 – elektronička licenca

7.311,25 kn

Pristupačan CAD program za brže dizajniranje i bolje stvaranje

Dostupan za Windows i macOS, CorelCAD 2018 omogućuje dizajnerima da postignu profesionalne rezultate brže nego prije, zahvaljujući inovacijama u 2D nacrtima, poboljšanoj kompatibilnosti i mogućnostima prilagodbe, a sve kroz razumljivo korisničko sučelje.

CorelCAD 2018 proširuje mogućnosti crtanja nadograđenim 2D alatima za nacrte, koji omogućavaju prirodan prijelaz iz 2D u napredan 3D dizajn. Intuitivno i prilagodljivo korisničko sučelje čini superiorne grafike još jednostavnijima za kreirati. Suradnja s kolegama i dobavljačima laka je zbog nativne podrške za .DWG formate, kao i ostale popularne formate. Dodatna prednost dolazi u vidu CorelCAD Mobile, Android aplikacije koja omogućava korisnicima da ponesu svoj dizajn i ideje kud god išli.


Ključne novosti

Poboljšano uređivanje 3D objekata. Uštedite vrijeme zahvaljujući bržim alatima za uređivanje. Poboljšana paleta alata sad vam omogućava 3D uređivanje i mogućnosti intuitivne manipulacije 3D objekata koje su prije bile dostupne samo za 2D objekte.

Napredni tablični alati. Isprobajte novu mogućnost izvoza tablica u CSV formatu, i koristite ih u Microsoft Excelu ili drugoj CSV-kompatibilnoj aplikaciji. U tablicama možete dodavati formule u ćelije i koristiti ih u drugim aplikacijama.

Novi alati za kreiranje oblika. Sad možete stvoriti još više oblika, koristeći nove alata da biste stvorili 2D i 3D spirale, da biste bilo kojem objektu mogli dati trodimenzionalni oblik u jednom sloju oko cilindričnog oblika, kao što su navoji ili spiralno stubište.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.