Corel Painter 2020 – elektronička licenca, Win/Mac

3.271,88 kn

Pošalji upit

Najbolji softver za digitalnu umjetnost

Učinite prijelaz s tradicionalne na digitalnu umjetnost potpuno bezbolnim, i postignite prirodne, profesionalne rezultate u manje vremena, koristeći Painter 2020. Proširite mogućnosti vaše digitalne umjetnosti, koristeći fenomenalnu kolekciju najrealističnijih digitalnih Natural-Media kistova na svijetu. Eksperimentirajte s raznim umjetničkim materijalima kojima vjeruju svjetski profesionalni umjetnici, uključujući debele tempere, nježne vodene boje i medije prepune tekstura. Iskoristite mogućnost učenja unutar softvera, kompatibilnost s Photoshopom, 2.5D teksturalno slikanje, i vodeće alate za foto-crtanje.

Ključne značajke

Najbolji realistični Natural-Media alati. Stvorite umjetnost softverom za slikanje koji vrlo jednostavno zamagljuje granice između analognog i digitalnog, zahvaljujući mokrim, debelim i suhim alatima koji izgledaju i ponašaju se kao u stvarnosti.

Ekskluzivni digitalni kistovi. Kreirajte zapanjujuću umjetnost s neočekivanim vrstama medija koje možete naći samo u Painter softveru. Čestice i olovke koje produciraju uzorak samo su dio onoga čime možete oslikati svoju maštu na platnu.

Jednostavniji alati za foto-slikanje. Nije potrebno imati iskustva! Otvorite fotografiju, pokrenite Auto-Painting opciju i pripremite, automatski slikajte i vratite detalje s lakoćom. Ili umočite digitalni kist za kloniranje u bilo koju fotografiju i slikajte ručno, za osobni dodir.

Kompozicije bez premca. Naslikajte remek-djela sa savršenom simetrijom i perspektivom, koristeći ugrađene kompozitorske alate – zrcalno slikanje, kaleidoskop, vodiče…

Podržava popularni hardver i softver. Otvorite .PSD datoteke i uvezite Photoshop kistove, ili iskoristite ZAppLink  da biste dodali 2.5D teksturu sačuvanim modelima. Doživite prednosti crtaćeg tableta, za pritisak, nagib, rotaciju, na Mac ili Windows sustavima.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.