Corel PaintShop Pro 2019 Ultimate – DVD box

863,75 kn

Pošalji upit

PaintShop Pro 2019 Ultimate je vaš pristupačan softver za uređivanje fotografija i grafički dizajn – bez ograničenja pretplate. Poboljšajte svoje fotografije pomoću profesionalnih alata za uređivanje slika ili izradite upečatljive dizajne pomoću novih paleta boja, četki, gradijenta, uzoraka i tekstura. Uživajte u pojednostavljenom korisničkom sučelju za bržu navigaciju, poboljšanja najčešće korištenih alata i novih radnih prostora koji odgovaraju vašoj razini stručnosti.


Ključne značajke

Novo! Više od 50 poboljšanja. PaintShop Pro 2019 donosi više od 50 poboljšanja performansi, stabilnosti i značajki, koji se temelje na povratnim informacijama korisnika. Zahvaljujući novim mogućnostima brisanja i korištenja kistova, ova poboljšanja učinit će iskustvo uređivanja sadržaja još boljim nego prije.

Novo! Pojednostavljeno, ali moćnije. Ovo izdanje omogućava jednostavnu migraciju sadržaja iz prijašnjih verzija softvera, za jednostavniju nadogradnju. U novu verziju softvera možete prenijeti pluginove, skripte, kistove, palete boja, gradijente, uzroke, teksture i efekte.

Novo! Pic-to-Painting i podrška za 360° fotografije. PaintShop Pro 2019 donosi još više kreativnih mogućnosti. Značajka Pic-to-Painting koristi neuralne mreže da bi analizirala vaše fotografije i pretvorila ih u umjetnička djela koja repliciraju stil poznatih umjetnika. Osim toga, sad možete uređivati i fotografije snimljene 360° kamerom – izravnajte takvu fotografiju ili uklonite i automatski zamijeniti tripod na fotografiji zahvaljujući značajci Magic Fill.

Alati za crtanje i slikanje. Koristite četke, vektorske alate, ispune i gradijente kako biste istražili širok raspon kreativnih mogućnosti.

Tekstualni alati. Dodajte tekst bilo kojem tiskanom, web ili fotografskom projektu s kompletnim setom tipografskih alata.

Skupna obrada. Uštedite vrijeme i poboljšajte produktivnost korištenjem prilagodbi na više slika odjednom. 


Bonus aplikacije

Painter Essentials 6

PhotoMirage Express

Perfectly Clear 3.5 SE

Corel AfterShot 3

Creative Content Collection


Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr