Corel VideoStudio 2018 Ultimate DVD box

860,00 kn

Corel VideoStudio je softver namijenjen svima koji na brz i jednostavan način žele kreirati kreativan i profesionalan SD ili HD video.


Corel VideoStudio 2018 Ultimate DVD BOX verzija donosi sve prednosti kao i VideoStudio 2018 Pro, uz dodatne specijalne efekte te napredno uređivanje slike i animacija.


Od brzih filmova do zabavnih efekata. VideoStudio Ultimate 2018 je zabavan i fleksibilan paket alata za uređivanje videozapisa koji vam pomažu u stvaranju impresivnih videozapisa. Kreirajte film u nekoliko minuta, zahvaljujući predlošcima i efektima koji se lako primjenjuju. Fleksibilnost i prilagodljivost koju VideoStudio pruža odgovara i novim i iskusnim korisnicima. Kombinirajte fotografije, video i audiozapise jednostavno pomoću intuitivnih alata.

Radite s najnovijim formatima. VideoStudio je optimiziran najnovijom tehnologijom ubrzavanja videozapisa. Napredno hardversko ubrzanje iskorištava sve prednosti suvremenih grafičkih kartica, za dramatično ubrzavanje prikazivanja popularnih formata datoteka. Uživajte u bržem i lakšem uređivanju 4K zapisa – dok je originalna visoka razlučivost vašeg projekta sačuvana za finalnu verziju, uređivanje se vrši na manjim verzijama projekta, kako bi se poboljšala brzina i performanse. 

Snimajte sadržaj direktno s ekrana. Izradite prilagođeni sadržaj  koji želite dodati na svoju web stranicu, kanal ili prezentaciju. Snimite sadržaj zaslona kako biste imali zanimljive videozapise s uputama ili demonstracije. Sa Live Screen Capture softverom za snimanje zaslona jednostavno odaberite područje zaslona ili otvoreni prozor za snimanje, uz odabir zvuka koji dolazi iz mikrofona ili sustava. Nakon što snimite svoj sadržaj, možete ga lako uređivati i dodavati naslove, birati kadrove i ostali. Kad ste zadovoljni finalnim proizvodom, spremite ga na svoj omiljeni društveni kanal ili u jedan od mnogih popularnih formata za dijeljenje na mreži ili izvoz na željeni uređaj.


Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.