Corel VideoStudio Pro 2019 – elektronička licenca

478,13 kn

Pošalji upit

Corel VideoStudio je softver namijenjen svima koji na brz i jednostavan način žele kreirati kreativan i profesionalan SD ili HD video.


Od brzih filmova do zabavnih efekata. VideoStudio Pro 2019 je zabavan i fleksibilan paket alata za uređivanje videozapisa koji vam pomažu u stvaranju impresivnih videozapisa. Kreirajte film u nekoliko minuta, zahvaljujući predlošcima i efektima koji se lako primjenjuju. Fleksibilnost i prilagodljivost koju VideoStudio pruža odgovara i novim i iskusnim korisnicima. Kombinirajte fotografije, video i audiozapise jednostavno pomoću intuitivnih alata.

Radite s najnovijim formatima. VideoStudio je optimiziran najnovijom tehnologijom ubrzavanja videozapisa. Napredno hardversko ubrzanje iskorištava sve prednosti suvremenih grafičkih kartica, za dramatično ubrzavanje prikazivanja popularnih formata datoteka. Uživajte u bržem i lakšem uređivanju 4K zapisa – dok je originalna visoka razlučivost vašeg projekta sačuvana za finalnu verziju, uređivanje se vrši na manjim verzijama projekta, kako bi se poboljšala brzina i performanse. 

Snimajte sadržaj direktno s ekrana. Izradite prilagođeni sadržaj  koji želite dodati na svoju web stranicu, kanal ili prezentaciju. Snimite sadržaj zaslona kako biste imali zanimljive videozapise s uputama ili demonstracije. Sa Live Screen Capture softverom za snimanje zaslona jednostavno odaberite područje zaslona ili otvoreni prozor za snimanje, uz odabir zvuka koji dolazi iz mikrofona ili sustava. Nakon što snimite svoj sadržaj, možete ga lako uređivati i dodavati naslove, birati kadrove i ostali. Kad ste zadovoljni finalnim proizvodom, spremite ga na svoj omiljeni društveni kanal ili u jedan od mnogih popularnih formata za dijeljenje na mreži ili izvoz na željeni uređaj.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.