Corel VideoStudio Pro 2020 – elektronička licenca

484,50 kn

Pošalji upit

Jednostavno, zabavno i lako pretvorite videosnimke i uspomene u film. Uživajte u intuitivnoj, kreativnoj montaži uz VideoStudio Pro 2020.


Kreativnost bez granica. Koristite se predlošcima i alatima koji su prilagođeni za sve razine poznavanja softvera za montažu. Pomoću više od 1500 prilagodljivih filtera transformirajte i personalizirajte svoje videomaterijale.

Od brzih filmova do zabavnih efekata. VideoStudio Pro 2020 je zabavan i fleksibilan paket alata za uređivanje videozapisa koji vam pomažu u stvaranju impresivnih videozapisa. Kreirajte film u nekoliko minuta, zahvaljujući predlošcima i efektima koji se lako primjenjuju. Fleksibilnost i prilagodljivost koju VideoStudio pruža odgovara i novim i iskusnim korisnicima. Kombinirajte fotografije, video i audiozapise jednostavno pomoću intuitivnih alata.

Radite s najnovijim formatima. VideoStudio je optimiziran najnovijom tehnologijom ubrzavanja videozapisa. Napredno hardversko ubrzanje iskorištava sve prednosti suvremenih grafičkih kartica, za dramatično ubrzavanje prikazivanja popularnih formata datoteka. Uživajte u bržem i lakšem uređivanju 4K zapisa – dok je originalna visoka razlučivost vašeg projekta sačuvana za finalnu verziju, uređivanje se vrši na manjim verzijama projekta, kako bi se poboljšala brzina i performanse. Jednostavno obrađujte i najnovije 360° formate i stvarajte zanimljive i kreativne uratke. 

Snimajte sadržaj direktno s ekrana. Izradite prilagođeni sadržaj  koji želite dodati na svoju web stranicu, kanal ili prezentaciju. Snimite sadržaj zaslona kako biste imali zanimljive videozapise s uputama ili demonstracije. Sa Live Screen Capture softverom za snimanje zaslona jednostavno odaberite područje zaslona ili otvoreni prozor za snimanje, uz odabir zvuka koji dolazi iz mikrofona ili sustava. Nakon što snimite svoj sadržaj, možete ga lako uređivati i dodavati naslove, birati kadrove i ostali. Kad ste zadovoljni finalnim proizvodom, spremite ga na svoj omiljeni društveni kanal ili u jedan od mnogih popularnih formata za dijeljenje na mreži ili izvoz na željeni uređaj.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.