CorelCAD 2020 – elektronička licenca

6.640,50 kn

Pošalji upit

Pristupačan CAD program za brže dizajniranje i bolje stvaranje


Dostupan za Windows i macOS, CorelCAD 2020 omogućuje dizajnerima da postignu profesionalne rezultate brže nego prije, zahvaljujući inovacijama u 2D nacrtima, poboljšanoj kompatibilnosti i mogućnostima prilagodbe, a sve kroz razumljivo korisničko sučelje.

CorelCAD 2020 proširuje mogućnosti crtanja nadograđenim 2D alatima za nacrte, koji omogućavaju prirodan prijelaz iz 2D u napredan 3D dizajn. Intuitivno i prilagodljivo korisničko sučelje čini superiorne grafike još jednostavnijima za kreirati. Suradnja s kolegama i dobavljačima laka je zbog nativne podrške za .DWG formate, kao i ostale popularne formate. Dodatna prednost dolazi u vidu CorelCAD Mobile, Android aplikacije koja omogućava korisnicima da ponesu svoj dizajn i ideje kud god išli.


Ključne novosti

Bolje upravljanje slojevima. CorelCAD 2020 ima značajke koje drže slojeve pod kontrolom, upravljaju izgledom komponenti dizajna i pregledavaju sadržaj slojeva. Nova naredba MergeLayer omogućuje spajanje slojeva u jedan odredišni sloj i brisanje suvišnih spojenih slojeva s crteža. Layer States Manager je središte za spremanje, povrat i upravljanje konfiguracijama svojstava slojeva i stanja slojeva. Također možete urediti svojstva slojeva ili ih spremiti, tako da ih možete dijeliti s drugima u različitim projektima.

Bolje modeliranje krutih objekata. Nova PolySolid naredba omogućuje crtanje 3D tijela u obliku poligonalnih zidova. 2D oblici kao što su lukovi ili linije, sada se mogu ekstrudirati u površinu 3D modela, pomoću naredbe Push and Pull. Nova naredba ChamferEdges pojednostavljuje stvaranje udubljenih rubova na nizu sastavnih dijelova, od betonskih oplata do krovnih konstrukcija. CorelCAD 2020 također može rezati i presijecati krute objekte i uređivati rubove i tijela 3D oblika.

Poboljšano vraćanje nacrta i crteža. Ako dođe do pada sustava zbog problema s hardverom, nestanka struje ili problema sa softverom, nova Drawing Recovery Manager paleta prikazuje automatski spremljene sigurnosne kopije dostupnih datoteka za svaki nacrt koji je bio otvoren kad se aplikacija neočekivano ugasila.

Autentifikacija datoteka. Kad radite na zajedničkim projektima, CorelCAD 2020 vam omogućuje nove naredbe za provjeru autentičnosti. Povezuje datoteke s digitalnim potpisima, blokom enkriptiranih informacija koje identificiraju originalnog vlasnika datoteke i ukazuje na to je li bilo izmjena od trenutka potpisivanja.

Podrška za DWG datoteke. Možete otvoriti i urediti AutoCAD DWG datoteke, uključujući i one kreirane pomoću pretplatnih verzija AutoCAD-a. CorelCAD 2020 također automatski sprema u AutoCAD 2018 .DWG format. To znači da postoji potpuna kompatibilnost pri suradnji s partnerima i korisnicima koji rade s .DWG formatima.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.