CorelDRAW Graphics Suite 2019 / 1-godišnja pretplata – Windows

1.856,25 kn

Pošalji upit

 1-godišnja pretplata za 1 korisnika. Elektronička licenca.


CorelDRAW® Graphics Suite 2019 je softverski paket za grafički dizajn, ilustracije, prijelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn. Uključuje značajna poboljšanja u upravljanju slikovnim sadržajima, bojama, kao i grafičkim sadržajima za web. Ova osvježena verzija je idealna za svakog dizajnera, od početnika do profesionalca.


Neke od glavnih značajki

Vektorske ilustracije. Pretvorite osnovne linije i oblike u složena umjetnička djela i stvorite krivulje s raznim alatima za oblikovanje i crtanje. Koristite alate kao što su Contour, Envelope, Blend i Mesh Fill za dodavanje kreativnih efekata vašim vektorskim djelima.

Uređivanje fotografija. Retuširajte i poboljšajte svoje fotografije pomoću moćnih alata za uređivanje fotografija koji se temelje na moćnim PHOTO-PAINT alatima za uređivanje, baziranima na slojevima. Podesite boje i tonove, uklonite nedostatke, ispravite perspektivu i još mnogo toga. Koristite AfterShot 3 HDR za stvaranje zapanjujućih fotografija visokog dinamičkog raspona iz RAW formata.

Alati za web grafike. Stvorite zapanjujuće web sadržaje zahvaljujući zbirci alata i postavki. Uvjerite se da grafike koje kreirate za web imaju oštre rubove, zahvaljujući nizu alata za savršene piksele. Uz Publish to WordPress značajku, možete prenijeti različite formate slika izravno na vašu WordPress stranicu.

Postavke za profesionalni ispis. CorelDRAW olakšava pripremu dokumenata za ispis. Pomoću snažnog mehanizma za upravljanje bojama, možete kontrolirati konzistentnost boja na različitim medijima i biti sigurni da su vaše boje točne prije ispisa. Nova podrška za PDF/X-4 pomaže osigurati jednostavnu pripremu datoteka koje su kompatibilne s najširim rasponom uređaja.


Novosti u verziji 2019

Nedestruktivni efekti. Primijenite, modificirajte i eksperimentirajte s bitmap efektima na vektorskim i bitmap datotekama, bez mijenjanja izvorne slike ili objekta u CorelDRAW-u.

 Bolja kontrola objekata. Novi Objects Docker/Inspector daje vam izravnu kontorlu nad strukturom dokumenta i brzi pristup njegovim komponentama, što vam pomaže da radite brže i pametnije.

Savršeni pikseli. Pobrinite se da su sve vaše web grafike savršene! Poravnajte mrežu piksela s rubom stranice, tako da izvezena grafika ima savršeno oštre granice. Uz pomoć novog gumba Align to Pixel Grid, jednostavno ispravite oblike.

Moderni predlošci. Uživajte u profesionalnim rezultatima uz široki raspon osvježenih predložaka. Jednostavno prilagodite bilo koji predložak kako biste stvorili jedinstveni rezultat.

CorelDRAW.app. Prijavite se na CorelDRAW.app kad ste u pokretu, da biste imali pristup vašim materijalima gdje god se nalazili. Ova moćna nova web aplikacija omogućuje vam da klijentu pokažete trenutni koncept ili stvarate izvan ureda.


Aplikacije u CorelDRAW paketu

CorelDRAW® 2019 – za vektorske ilustracije i prijelom stranica
Corel® PHOTO-PAINT® 2019 – profesionalna aplikacija za obradu fotografija
Corel Font Manager™ 2019 – TrueType i OpenType font management
Corel® PowerTRACE®  – program za preciznu pretvorbu bitmapnih slika u vektorske (dio CorelDRAW 2019 aplikacije)
Corel® CONNECT™ Content – ugrađena tražilica sadržaja (dio CorelDRAW 2019 aplikacije)
Corel® CAPTURE™ – alat za snimanje zaslona (screen capture tool, dostupan samo u Windows verziji)
CorelDRAW.app™ – online grafički dizajn u web browseru
Corel® AfterShot™3 HDR – aplikacija za obradu RAW fotografija
BenVISTA PhotoZoom Pro 4 – plug-in za povećavanje digitalnih formata

PLUS

7,000 clipart materijala, digitalnih slika i predložaka za vozila
1,000 fotografija visoke rezolucije
1,000+ OpenType i/ili TrueType fontova
150 profesionalno dizajniranih predložaka
600+ vektorskih, fountain i bitmap ispuna

  • Microsoft Windows 10, Windows 8.1 or Windows 7, in 32-bit ili 64-bit, sa zadnjim ​ažuriranjima i Service Packom
  • Intel Core i3/5/7 or AMD Athlon 64
  • 2 GB RAM
  • 1 GB diskovnog prostora
  • Multi-touch ekran, miš ili tablet
  • 1280 x 720 rezolucija ekrana na 100% (96 dpi)
  • Microsoft Internet Explorer 11 ili noviji
  • Microsoft .Net Framework 4.6
  • DVD drive (za instalaciju DVD verzije)
  • Internet veza potrebna za prijavu i autentikaciju CorelDRAW Graphics Suita, primanje updatea za pe​r​formanse i stabilnost, pristup online sadržajima i korištenje nekih značajki poput QR kodova ili razmjenu sadržaja.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.