CorelDRAW Graphics Suite 2021 – jednogodišnja pretplata / Windows

2.603,00 kn

Pošalji upit


CorelDRAW® Graphics Suite 2021 je softverski paket za grafički dizajn, ilustracije, prijelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn. U kompletnom grafičkom paketu pronaći ćete sve potrebne alate za izradu profesionalnih vektorskih ilustracija, tipografije, uređivanje fotografija, kolaboraciju i puno više toga. Najnaprednija verzija dosad idealna je za svakog dizajnera, od početnika do profesionalca.


Neke od glavnih značajki

Vektorske ilustracije. Pretvorite osnovne linije i oblike u složena umjetnička djela i stvorite krivulje s raznim alatima za oblikovanje i crtanje. Koristite alate kao što su Contour, Envelope, Blend i Mesh Fill za dodavanje kreativnih efekata vašim vektorskim djelima.

Veliki izbor predložaka. Pronađite sve potrebno kako biste kreirali boršure, dokumente s više stranica i ostalo. Manevrirajte između jednostrukog i multi-page uređivanja i prilagodite kreativni proces svojim željama.

Uređivanje fotografija. Retuširajte i poboljšajte svoje fotografije pomoću moćnih alata za uređivanje fotografija koji se temelje na moćnim PHOTO-PAINT alatima za uređivanje, baziranima na slojevima. Podesite boje i tonove, uklonite nedostatke, ispravite perspektivu i još mnogo toga. Koristite AfterShot 3 HDR za stvaranje zapanjujućih fotografija visokog dinamičkog raspona iz RAW formata.

Tipografija. Usavršite tekst efektima poput sjena, kontura, finih linija i drugim mogućnostima, uz kompletan set tipografskih alata.

Alati za web grafike. Stvorite zapanjujuće web sadržaje zahvaljujući zbirci alata i postavki. Uvjerite se da grafike koje kreirate za web imaju oštre rubove, zahvaljujući nizu alata za savršene piksele. Uz Publish to WordPress značajku, možete prenijeti različite formate slika izravno na vašu WordPress stranicu.


Neke od novosti u verziji 2021

 • Crtanje u perspektivi. Crtanje objekata i ilustriranih scena brže je i lakše nego ikad prije. Birajte između perspektive s jednom, dvije ili tri točke, crtajte ili dodajte već postojeću grupu objekata i upravljajte njima bez gubitka perspektive.
 • Upravljanje bojama. Uređujte fotografije s više kontrole pomoću novog, moćnog generatora boja i interaktivne kontrole glavnih značajki kao što su zasićenosti boja i svjetline unutar selekcije.
 • Kolaboracija u realnom vremenu. Skupljajte komentare i bilješke drugih koji s vama rade na dokumentu uživo u sklopu vašeg CorelDRAW dizajn datoteke. Intuitivna nadozorna ploča olakšava pohranjivanje, organizaciju i dijeljenje cloud datoteka.
 • Nove platforme i mogućnosti. Uz novo korisničko iskustvo, optimizirano za upravljanje dodirom, CorelDRAW aplikacija donosi još više mogućnosti za rad na pametnim telefonima i tabletima. Isto tako nova iPad aplikacija čini dizajn još mobilnijim. Uživajte u još bržem renderiranju u Windows operativnom sustavu, kao i potpunoj mogućnosti prilagodbe tipkovnice na macOS-u.

Više o novostima, poboljšanjima i sistemskim zahtjevima možete pročitati ovdje.


Aplikacije u CorelDRAW paketu

 • CorelDRAW 2021, za vektorske ilustracije i prijelom.
 • Corel PHOTO-PAINT 2021, za uređivanje fotografija.
 • Corel Font Manager 2021, za istraživanje i upravljanje fontovima.
 • PowerTRACE, za tracing bitmapa u vektore.
 • CorelDRAW.app, za online grafički dizajn u web pregledniku.
 • CorelDRAW.app for iPad, aplikacija za ilustraciju vektora i grafički dizajn na iPad-u.
 • CAPTURE, za snimanje ekrana.
 • AfterShot 3 HDR, za uređivanje fotografija u RAW formatu.

 

 

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.