CorelDRAW Graphics Suite Home & Student Suite 2018

887,50 kn

Raspoloživo

Uživajte u besprijekornom iskustvu dizajna kod kuće ili na fakultetu, zahvaljujući korištenju CorelDRAW Home & Student Suite 2018 za izradu logotipa, biltena, foto projekata, sadržaja za društvene mreže. Brzo i lako započnite s korištenjem, uz razne edukativne materijale i opsežnu kolekciju dizajnerskih alata, uključujući visokokvalitetne predloške i fotografije, fontove, ispune i predloške.


Napomena: CorelDRAW Home & Student Suite 2018 ne može se koristiti u komercijalne svrhe. Ako želite dizajnirati nešto za komercijalne projekte za upotrebu u poslovanju, odaberite punu verziju CorelDRAW Graphics Suite 2018, koja se može koristiti u komercijalne svrhe i uključuje mnogo više sadržaja i dodatne mogućnosti i značajke, prilagođene profesionalnim korisnicima.


Novosti u verziji 2018

Interaktivno ravnanje slike. Radite s nakrivljenim fotografijama brže nego prije – iskoristite intuitivno ravnalo kako biste poravnali željeni element na fotografiji.

Prilagodba perspektive. Lako i brzo upravljajte perspektivom zgrada ili drugih objekata na fotografijama.

Povezivanje s WordPress platformom. Konvertirajte odabrane objekte ili cijele projekte i automatski ih spremite u svoj WordPress račun, bez napuštanja CorelDRAW apliakcija.

Dodajte efekte za perspektivu i transparentnost. Stvorite iluziju udaljenosti i dubine primjenom filtera za perspektivu na objekte.


Glavne aplikacije

CorelDRAW® 2018 – za vektorsku ilustraciju i prijelom stranica
Corel® PHOTO-PAINT® 2018 – profesionalna aplikacija za obradu fotografija
Corel® PowerTRACE® 2018 – program za preciznu pretvorbu bitmapnih slika u vektorske
Corel® CONNECT™ 2018 – ugrađena tražilica sadržaja
Corel® CAPTURE™ 2018 – alat za snimanje zaslona (screen capture tool)

Dodatne aplikacije

Barcode Wizard – generator bar kodova u standardnim industrijskim formatima
Duplexing Wizard – vodič za dvostrano printanje
WhatTheFont – online font identifikator

PLUS

1,300 visokokvalitetnih crteža i digitalnih slika
100 fotografija visoke rezolucije
125 fontova
Više od 100 profesionalno dizajniranih predložaka


  • Microsoft Windows 10, Windows 8.1 or Windows 7, in 32-bit ili 64-bit, sa zadnjim ​ažuriranjima i Service Packom
  • Intel Core i3/5/7 or AMD Athlon 64
  • 2 GB RAM
  • 1 GB diskovnog prostora
  • Multi-touch ekran, miš ili tablet
  • 1280 x 720 rezolucija ekrana na 100% (96 dpi)
  • Microsoft Internet Explorer 11 ili noviji
  • Microsoft .Net Framework 4.6
  • DVD drive (za instalaciju DVD verzije)
  • Internet veza potrebna za prijavu i autentikaciju CorelDRAW Graphics Suita, primanje updatea za pe​r​formanse i stabilnost, pristup online sadržajima i korištenje nekih značajki poput QR kodova ili razmjenu sadržaja.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.