Turning Technologies DualBoard 1279 edukacijski komplet Classic

9.299,00 kn

Pošalji upit

Opremite svoju učionicu edukacijskim kompletom koji se sastoji od Turning Technologies Dual Board 1279, projektora InFocus IN114v i stropnog nosača za projektor. Ovaj komplet omogućit će vam da učinite svoja predavanja zanimljivijima i interaktivnijima.

Dualboard je jedinstvena interaktivna pametna ploča koja omogućava pisanje elektroničkim putem dvjema osobama u isto vrijeme. Njena izuzetno otporna površina idealna je za dugotrajnu upotrebu u učinici, bilo da se koristi samo kao površina za projekciju, bilo za pisanje klasičnim markerima za bijelu ploču, ili spojena na računalo, kada postaje ogromni ekran osjetljiv na dodir.

Uključeni projektor – InFocus IN114v – idealan je za prikaz vaših PowerPoint slajdova u učionicama, uredima, i manjim konferencijskim dvoranama. XGA rezolucija modela IN114v optimalna je za rad s Office alatima, i pregled Internetskih stranica. Trajnost žarulje od 6000 sati osigurat će bezbrižan rad godinama, čak i u uvjetima svakodnevnog korištenja.

U kompletu dolazi i stropni nosač za projektor, kako biste jednostavnije započeli s korištenjem.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr