Foxit PhantomPDF Business 10 licenca – nadogradnja s verzije 8

1.292,50 kn

Pošalji upit

PhantomPDF – PDF editor koji mijenja način na koji uređujete dokumente i njima upravljate


Ovaj artikl namijenjen je postojećim korisnicima PhantomPDF Business 8.


Uz pružanje naprednih mogućnosti uređivanja PDF dokumenata, PhantomPDF vam omogućava i podršku za ConnectedPDF mogućnosti, upravljanje dokumentima bez napora, sigurnost i laku suradnju na dokumentima pomoću Document Sharing i Tracking opcija. Foxit PhantomPDF Business 10 prilagođen je za velike korporativne timove kojima je potrebno još moćnije uređivanje, dijeljenje pregleda, veća sigurnost, dodatna kompresija datoteka, i još mnogo toga.


Ključne mogućnosti

PDF editor – ažurirajte sve dokumente direktno u PDF formatu. Dokumenti se mijenjaju kroz vrijeme, tako da stalno treba ažurirati razne formate datoteka – uz PhantomPDF, jednom kad dokument pretvorite u PDF datoteku, mijenjajte ga direktno u PDF formatu. Uređujte ulomke i raspored teksta u dokumentu, dodajte razne žigove i zaglavlja, bez potrebe za otvaranjem dodatnih programa. Osim toga, u vaš PDF sasvim jednostavno dodajte fotografiju ili video.

Organizirajte – manipulirajte PDF dokumentima i stranicama. Često kreiramo nove dokumente iz postojećih, a PhantomPDF omogućuje brzu i jednostavnu organizaciju PDF dokumenata koji podržavaju takav način rada. Jednostavno spajajte PDF dokumente ili ih razdvojite na više zasebnih dokumenata, uz mogućnosti rotacije i uređivanja sadržaja stranica.

Surađujte i dijelite. PhantomPDF omogućuje timovima da bolje surađuju i dijele informacije, te da povećavaju fleksibilnost i kvalitetu rezultata. Pomoću Document Trackinga pratite tko pristupa vašem dokumentu, što čita ili radi u PDF-u.

PDF kreator – kreirajte PDF dokumente i obrasce. PhantomPDF omogućuje vam kreiranje PDF datoteka iz svih formata datoteka , čak i pretvaranje web stranica u internetskim preglednicima u PDF dokumente.

Pretvorite PDF dokumente u druge formate. Nekad su vam potrebne informacije iz PDF dokumenta, ali u drugom formatu. PhantomPDF omogućuje lako pretvaranje PDF dokumenata u druge popularne formate – neki od Office alata (Word, PowerPoint, Excel), slikovne formate kao što su JPG i PNG, i slično.

Skeniranje i prepoznavanje teksta. Često su vam fizički dokumenti potrebni kao digitalne kopije. PhantomPDF podržava automatsko prepoznavanje teksta (OCR – Optical Character Recognition) na slikovnim formatima i pretvara ga u tekst koji možete uređivati.

Usporedba PDF dokumenata. Phantom PDF može usporediti dva dokumenta i istaknuti razlike između njih kako biste lakše uočili što je sve izmijenjeno.

Zaštita i potpisivanje dokumenata. Mnogo dokumenata sadržava tajne informacije, zbog čega je potrebno zaštititi dokumente. Kroz PhantomPDF moguće je zaštiti cijele dokumente lozinkom ili certficiranom enkripcijom, ili prekriti dijelove teksta i slika kako bi se zaštitile osjetljive informacije. Validirajte i potpisujte dokumente koristeći digitalni potpis.

Dizajniranje i razvoj elektroničkih formi. Postojeće forme konvertirajte u elektroničke PDF forme. Pomoću jednostavnih alata dizajnirajte forme od početka.


Napomena: Kako bi imali pravo na nove verzije softvera ako i kad one izađu (unutar godinu dana od kupnje licence i održavanja), potrebno je dodatno kupiti jednogodišnje održavanje. Održavanje je potrebno kupiti istovremeno s licencom.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.