Foxit PhantomPDF Business 9 licenca

1.530,38 kn

PhantomPDF – PDF editor koji mijenja način na koji uređujete dokumente i njima upravljate


Uz pružanje naprednih mogućnosti uređivanja PDF dokumenata, PhantomPDF vam omogućava i podršku za ConnectedPDF mogućnosti, upravljanje dokumentima bez napora, sigurnost i laku suradnju na dokumentima. Foxit PhantomPDF Business 9 idealan je za poslovne korisnike kao naprednija verzija PhantomPDF Standard 9, koja nudi još moćnije uređivanje, dijeljenje pregleda, veću sigurnost, dodatnu kompresiju datoteka, mogućnost stvaranja PDF A/E/X dokumenata, i još mnogo toga.


Kompletnu usporedbu razliku značajki PhantomPDF Standard i Business licenci pogledajte ovdje.


Ključne mogućnosti

PDF editor – ažurirajte sve dokumente direktno u PDF formatu. Dokumenti se mijenjaju kroz vrijeme, tako da stalno treba ažurirati razne formate datoteka – uz PhantomPDF, jednom kad dokument pretvorite u PDF datoteku, mijenjajte ga direktno u PDF formatu. Uređujte ulomke i raspored teksta u dokumentu, dodajte razne žigove i zaglavlja, bez potrebe za otvaranjem dodatnih programa.

Organizirajte – manipulirajte PDF dokumentima i stranicama. Često kreiramo nove dokumente iz postojećih, a PhantomPDF omogućuje brzu i jednostavnu organizaciju PDF dokumenata koji podržavaju takav način rada. Jednostavno spajajte PDF dokumente ili ih razdvojite na više zasebnih dokumenata, uz mogućnosti rotacije i uređivanja sadržaja stranica.

Surađujte i dijelite. PhantomPDF omogućuje timovima da bolje surađuju i dijele informacije, te da povećavaju fleksibilnost i kvalitetu rezultata.

PDF kreator – kreirajte PDF dokumente i obrasce. PhantomPDF omogućuje vam kreiranje PDF datoteka iz svih formata datoteka , čak i pretvaranje web stranica u internetskim preglednicima u PDF dokumente.

Pretvorite PDF dokumente u druge formate. Nekad su vam potrebne informacije iz PDF dokumenta, ali u drugom formatu. PhantomPDF omogućuje lako pretvaranje PDF dokumenata u druge popularne formate – neki od Office alata (Word, PowerPoint, Excel), slikovne formate kao što su JPG i PNG, i slično.

Skeniranje i prepoznavanje teksta. Često su vam fizički dokumenti potrebni kao digitalne kopije. PhantomPDF podržava automatsko prepoznavanje teksta (OCR – Optical Character Recognition) na slikovnim formatima i pretvara ga u tekst koji možete pretraživati.

Zaštita i potpisivanje dokumenata. Mnogo dokumenata sadržava tajne informacije, zbog čega je potrebno zaštititi dokumente. Kroz PhantomPDF moguće je zaštiti cijele dokumente ili prekriti dijelove teksta i slika kako bi se zaštitile osjetljive informacije.

ConnectedPDF – nova generacija PDF dokumenata. PhantomPDF nije tipični PDF editor, već sadrži i ConnectedPDF mogućnosti. Radi se o inovativnoj tehnologiji koja pokreće servise u oblaku, poput ConnectedPDF Security opcije koja omogućava kontrolu pristupa dokumentima, ili ConnectedPDF Document Management opcije koja omogućava praćenje toga koliko puta netko otvoriti neki dokument i koje izmjene u njemu radi.


Napomena: Kako bi imali pravo na nove verzije softvera ako i kad one izađu (unutar godinu dana od kupnje licence i održavanja), potrebno je dodatno kupiti jednogodišnje održavanje. Održavanje je potrebno kupiti istovremeno s licencom.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.