Foxit PhantomPDF Standard 9 licenca

1.241,63 kn

Pošalji upit

PhantomPDF – PDF editor koji mijenja način na koji uređujete dokumente i njima upravljate


Uz pružanje naprednih mogućnosti uređivanja PDF dokumenata, PhantomPDF vam omogućava i podršku za ConnectedPDF mogućnosti, upravljanje dokumentima bez napora, sigurnost i laku suradnju na dokumentima. Foxit PhantomPDF Standard 9 idealan je za grupe svih veličina, koje žele koristiti napredan PDF editor za stvaranje, uređivanje, komentiranje, suradnju i dijeljenje, kao i sigurnost, organizaciju, skeniranje i OCR, te potpisivanje PDF dokumenata i obrazaca.


Ključne mogućnosti

PDF editor – ažurirajte sve dokumente direktno u PDF formatu. Dokumenti se mijenjaju kroz vrijeme, tako da stalno treba ažurirati razne formate datoteka – uz PhantomPDF, jednom kad dokument pretvorite u PDF datoteku, mijenjajte ga direktno u PDF formatu. Uređujte ulomke i raspored teksta u dokumentu, dodajte razne žigove i zaglavlja, bez potrebe za otvaranjem dodatnih programa.

Organizirajte – manipulirajte PDF dokumentima i stranicama. Često kreiramo nove dokumente iz postojećih, a PhantomPDF omogućuje brzu i jednostavnu organizaciju PDF dokumenata koji podržavaju takav način rada. Jednostavno spajajte PDF dokumente ili ih razdvojite na više zasebnih dokumenata, uz mogućnosti rotacije i uređivanja sadržaja stranica.

Surađujte i dijelite. PhantomPDF omogućuje timovima da bolje surađuju i dijele informacije, te da povećavaju fleksibilnost i kvalitetu rezultata.

PDF kreator – kreirajte PDF dokumente i obrasce. PhantomPDF omogućuje vam kreiranje PDF datoteka iz svih formata datoteka , čak i pretvaranje web stranica u internetskim preglednicima u PDF dokumente.

Pretvorite PDF dokumente u druge formate. Nekad su vam potrebne informacije iz PDF dokumenta, ali u drugom formatu. PhantomPDF omogućuje lako pretvaranje PDF dokumenata u druge popularne formate – neki od Office alata (Word, PowerPoint, Excel), slikovne formate kao što su JPG i PNG, i slično.

Skeniranje i prepoznavanje teksta. Često su vam fizički dokumenti potrebni kao digitalne kopije. PhantomPDF podržava automatsko prepoznavanje teksta (OCR – Optical Character Recognition) na slikovnim formatima i pretvara ga u tekst koji možete pretraživati.

Zaštita i potpisivanje dokumenata. Mnogo dokumenata sadržava tajne informacije, zbog čega je potrebno zaštititi dokumente. Kroz PhantomPDF moguće je zaštiti cijele dokumente ili prekriti dijelove teksta i slika kako bi se zaštitile osjetljive informacije.

ConnectedPDF – nova generacija PDF dokumenata. PhantomPDF nije tipični PDF editor, već sadrži i ConnectedPDF mogućnosti. Radi se o inovativnoj tehnologiji koja pokreće servise u oblaku, poput ConnectedPDF Security opcije koja omogućava kontrolu pristupa dokumentima, ili ConnectedPDF Document Management opcije koja omogućava praćenje toga koliko puta netko otvoriti neki dokument i koje izmjene u njemu radi.


Napomena: Kako bi imali pravo na nove verzije softvera ako i kad one izađu (unutar godinu dana od kupnje licence i održavanja), potrebno je dodatno kupiti jednogodišnje održavanje. Održavanje je potrebno kupiti istovremeno s licencom.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.