Helgi OmniChart 36 – ormar za punjenje laptopa i tableta

Pošalji upit

Učinite informatičke učionice efikasnijima i jednostavnijima za korištenje uz pomoć ormara za punjenje prijenosnih računala i tableta.


Helgi OmniChart možete koristiti za punjenje čak 36 tableta ili prijenosnih računala istovremeno. Zahvaljujući konstrukciji od metala s prirodnim protokom zraka, ormar ne iziskuje posebne ventilatore koji bi vas ometali u radu.

Jednostavan je za korištenje, s tri fiksne police s 12 plastičnih particija s integriranim vodičem za kablove i prostorom za provlačenje kablova u stražnji prostor namijenjen napajanjem. Postoji i kontrolna jedinica za upravljanje napajanjem – istovremeno upravljajte svim utičnicama ili koristite opciju sekvenciranja rada utičnica, kako biste izbjegli preopterećenje.

Ormar ima nekoliko sigurnosnih zaštita koje su prilagođene korištenju u prostoru u kojem borave djeca – prednji prostor za pohranu uređaja opremljen je sigurnosnom bravom i dodatnim dvostrukim vratima u samom kućištu, a stražnjem prostoru u kojem se nalaze napajanja ne može se pristupiti iz prednjeg prostora, a također je opremljen sigurnosnom bravom i dvostrukim vratima.


Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr