Helgi OmniChart 36 – ormar za punjenje laptopa i tableta

Pošalji upit

Učinite informatičke učionice efikasnijima i jednostavnijima za korištenje uz pomoć ormara za punjenje prijenosnih računala i tableta.


Helgi OmniChart možete koristiti za punjenje čak 36 tableta ili prijenosnih računala istovremeno. Zahvaljujući konstrukciji od metala s prirodnim protokom zraka, ormar ne iziskuje posebne ventilatore koji bi vas ometali u radu.

Jednostavan je za korištenje, s tri fiksne police s 12 plastičnih particija s integriranim vodičem za kablove i prostorom za provlačenje kablova u stražnji prostor namijenjen napajanjem. Postoji i kontrolna jedinica za upravljanje napajanjem – istovremeno upravljajte svim utičnicama ili koristite opciju sekvenciranja rada utičnica, kako biste izbjegli preopterećenje.

Ormar ima nekoliko sigurnosnih zaštita koje su prilagođene korištenju u prostoru u kojem borave djeca – prednji prostor za pohranu uređaja opremljen je sigurnosnom bravom i dodatnim dvostrukim vratima u samom kućištu, a stražnjem prostoru u kojem se nalaze napajanja ne može se pristupiti iz prednjeg prostora, a također je opremljen sigurnosnom bravom i dvostrukim vratima.


Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr