Helgi TDP65 – interaktivni 4K ekran s Androidom

16.248,75 kn

Pošalji upit

Interaktivni 65-inčni ekran s 4K rezolucijom i LED pozadinskim osvjetljenjem – vrhunska kvaliteta slike, uz izuzetno nisku potrošnju energije!


Helgi TDP65 ekran je opremljen ugrađenim operativnim sustavom Android OS, kako biste mogli raditi bez spajanja računala, i sadrži niz nativnih aplikacija – poput softvera za bijelu ploču, anketiranje i testiranje, web pregled, preglednik za multimedijske datoteke, alata za prezentaciju i slično.


Osim toga, Helgi ekrani P serije omogućuju vam upravljanje prstima ili bilo kojim drugim čvrstim objektom računalom s kojim je ekran povezan putem USB-a, bez potrebe za instaliranjem upravljačkih programa. Možete spojiti bilo koje Windows računalo i odmah početi raditi, bez konfiguracije i kalibracije.


Postoji i podrška za multitouch, tako da Helgi TDP65 prepoznaje do čak 20 dodira. Ovo omogućuje da više osoba istovremeno radi na ekranu – izvrsna prilika za poticanje suradnje!


Zahvaljujući velikom broju analognih i digitalnih priključaka – uključujući HDMI 2.0 – na prednjoj i stražnjoj strani, možete spojiti ekran s nizom dodatnih uređaja, što osigurava maksimalnu praktičnost i visoku razinu kompatibilnosti s različitim tehnologijama.


Pogledajte detaljne tehničke specifikacije ovdje.


Pogledajte cijelu ponudu naših interaktivnih ekrana.


Serija

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr