Helgi TDP65 – interaktivni 4K ekran s Androidom

18.748,75 Kn

Raspoloživo

Interaktivni ekran s 4K rezolucijom i LED pozadinskim osvjetljenjem – vrhunska kvaliteta slike, uz izuzetno nisku potrošnju energije!


Ekran je opremljen ugrađenim operativnim sustavom Android OS, kako biste mogli raditi bez spajanja računala, i sadrži niz nativnih aplikacija – poput softvera za bijelu ploču, anketiranje i testiranje, web pregled, preglednik za multimedijske datoteke, alata za prezentaciju… Nativna Android aplikacija ScreenShare omogućuje istovremeno zrcaljenje do četiri uređaja (iOS, Android, Windows ili MacOS) u stvarnom vremenu, za djeljenje prezentacija, slika i bilo kakvog drugog sadržaja na interaktivnom ekranu.


Osim toga, Helgi ekrani P serije omogućuju vam upravljanje prstima ili bilo kojim drugim čvrstim objektom računalom s kojim je ekran povezan putem USB-a, bez potrebe za instaliranjem upravljačkih programa. Možete spojiti bilo koje Windows računalo i odmah početi raditi, bez konfiguracije i kalibracije.


Postoji i podrška za multitouch, tako da ekran prepoznaje do čak 20 dodira. Ovo omogućuje da više osoba istovremeno radi na ekranu – izvrsna prilika za poticanje suradnje!


Zahvaljujući velikom broju analognih i digitalnih priključaka – uključujući HDMI 2.0 – na prednjoj i stražnjoj strani, možete spojiti ekran s nizom dodatnih uređaja, što osigurava maksimalnu praktičnost i visoku razinu kompatibilnosti s različitim tehnologijama.


Pogledajte detaljne tehničke specifikacije ovdje.


Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.