Helgi TDV65- interaktivni 4K ekran s Androidom

16.248,75 kn

Pošalji upit

Interaktivni 65-inčni ekran s 4K rezolucijom i LED pozadinskim osvjetljenjem – vrhunska kvaliteta slike, uz izuzetno nisku potrošnju energije!Helgi TDV65 ekran idealno je rješenje za eliminaciju operativnih troškova povezanih sa zamjenom projektorskih lampi i njihovim održavanjem, zahvaljujući LED tehnologiji – Helgi interaktivni ekrani V serije su dugoročno pametno ulaganje!

FullHD 1080p rezolucija i LED pozadinsko osvjetljenje osiguravaju visoku kvalitetu slike, pogotovo u usporedbi s izuzetno niskom potrošnjom energije.

Osim toga, Helgi V serija omogućuje vam interakciju dodirom, bez obzira na to koristite li za to prste ili bilo koji čvrsti predmet – komunicirajte s računalom koje je na ekran spojeno putem USB-a, bez potrebe za instaliranjem bilo kojeg dodatnog upravljačkog programa. Standardna podrška za HID (Human Interface Device) omogućuje brzo spajanje bilo kojeg Windows računala, tako da možete početi s radom odmah, bez konfiguracije ili kalibracije.

Zahvaljujući istodobnom prepoznavanju 10 dodira, lako možete koristiti više dodira i gesti istovremeno. Ova mogućnost omogućuje da više ljudi istovremeno radi na ekranu – idealno za poticanje suradnje!

Širok raspon analognih i digitalnih I/O priključaka na prednjoj i stražnjoj strani omogućuje povezivanje sa PC ekranom osjetljivim na dodir, USB-ovima, medijskim uređajima i slično, što osigurava maksimalnu fleksibilnost u radu i visoku kompatibilnost s različitim tehnologijama.Pogledajte detaljne tehničke specifikacije ovdje.


Pogledajte cijelu ponudu naših interaktivnih ekrana.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr