InFocus IN114v

3.498,75 kn

Pošalji upit

Pouzdano projicirajte sadržaj zahvaljujući InFocus IN114v XGA projektoru. Ovaj projektor može se pohvaliti izvrsnim omjerom cijene i kvalitete, a stvoren je za rad s visokom svjetlinom, visokim omjerom kontrasta i tehnologijom BrilliantColor. Kompaktan dizajn i lagano kućište čine ga prijenosnim i jednostavnim za instalaciju.


Mogućnosti:

Visoka svjetlina i visoki kontrast. Do 3500 lumena ovog projektora znači svijetle, jasne slike čak i s upaljenim svjetlima u prostoriji, a omjer kontrasta od 17000:1 dodaje oštrinu tamnim crnim tonovima i bjelinu svijetlim tonovima. Unaprijed definirani načini rada omogućavaju vam najbolju sliku na bež zidu, bijeloj ploči, crnoj ploči ili drugim površinama.

Eko način rada. Brzo zatamnite ekran kako biste usmjerili pozornost publike na sebe, zahvaljujući Eco Blanking gumbu na daljinskom upravljaču. Radi se o funkciji koju možete aktivirati kad ne koristite projektor, te smanjuje potrošnju energije lampe do 30%. Ovo štedi energiju i bitno produljuje životni vijek lampe, što dugoročno štedi i novac.

Spreman za 3D. IN114v podržava više vrsta 3D projekcije – uključujući one preko HDMI kabela, Blu-ray medija, video igara i ostalih računalnih sadržaja. Sve što je potrebno vašoj publici su 144Hz DLP Link 3D naočale (ne dolaze s projektorom) koje se jednostavno sinkroniziraju s projiciranom slikom, za izvrsno 3D iskustvo.


Detaljne specifikacije možete pogledati ovdje.

  • XGA rezolucija (1024 x 768)
  • mogućnost spajanja preko HDMI utora
  • 3500 lumena
  • 10000 sati životni vijek žarulje u dinamičnom modu rada
  • visoki omjer kontrasta 17000:1
  • projicirajte 3D sadržaj s Blue-ray medija ili računala
  • kompaktan dizajn i težina od samo 2,3 kilograma
  • točna i jarka reprodukcija boje uz BrillianColor tehnologiju

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr