InFocus IN119HDxa

4.998,75 kn

Pošalji upit

InFocus IN119HDxa – vrhunska rezolucija i dug vijek trajanje lampe


Pouzdano projicirajte sadržaj zahvaljujući pristupačnom IN119HDxa projektoru s visokom svjetlinom i visokom kvalitetom slike, uz BrillianColor tehnologiju. Stvoren za rad s HDMi prikljčkom, IN119HDxa može se pohvaliti kompaktnim i laganim dizajnom zbog kojeg ga je lako premjestiti i jednostavno instalirati.


Ključne značajke

  • puna 1920 x 1080 HD rezolucija za vrhunsku kvalitetu slike
  • 3600 lumena
  • visoki omjer kontrasta od 28000:1, za još bolje detalje
  • točna i živopisna reprodukcija boja zahvaljujući BrilliantColor tehnologiji
  • mogućnost prikaza 3D sadržaja s Blu-Ray medija, igraćih konzola i ostalih uređaja
  • vijek trajanja lampe od čak 15000 sati, bez filtera koje treba mijenjati


Detaljne tehničke specifikacije pročitajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr