InFocus IN5316HDa

37.498,75 kn

Pošalji upit

InFocus IN5316HDa je DLP projektor s FullHD rezolucijom i 5000 ansi lumena. Velik izbor ulaznih konektora, opcionalni objektivi, mogućnost tzv. Lens shifta svrstavaju ovaj projektor u instalacijske modele podesne za sve vrste prostora.

IZDVAJAMO

Optička vertikalna i horizontalna keystone korekcija, digitalna keystone korekcija (vertikalna i horizontalna)
Rad 24/7

Jačina svjetla

5000 ANSI lumena

Jamstvo

2 godine

Jamstvo na izvor svjetla

6 mjeseci ili 500 sati rada,što prije nastupi

Konektori

2x VGA, HDMI, Video (komponent + S-video + kompozit), DisplayPort, DVI-D, RJ-45, Monitorski izlaz, RGBHV (5BNC), RS-232, Stereo audio, USB (firmware i kontrola)

Kontrast

2000:1

Nativna rezolucija

FullHD 1920×1080

Tehnologija

DLP BrilliantColor 6-segment

Serija

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr