InFocus INF7023 Mondopad 70″

117.498,75 kn

Pošalji upit

InFocus Mondopad je elegantni kolaboracijski sistem sa zaslonom osjetljivim na dodir, za efikasnu kolaboraciju s ljudima gdje god se oni nalazili.

Spojite se sa svijetom. Povežite ljude kroz Mondopad kako biste obavili više posla u manje vremena. InFocus video pozivi uključeni su u prvu godinu korištenja – ili dodajte vlastitog klijenta za video pozive.

Interaktivna ploča. Razmjenjujte ideje, zabilježite, sačuvajte i podijelite svoje ideje na interaktivnoj ploči bez barijera ili granica. Koristite puni raspon uključenih digitalnih olovaka, oblika, linija i boja na platnu, lako označite slike i pozadine, i sve to lako pošaljite e-mailom izravno iz Mondopada.

Pregledajte, označite i podijelite. Zapisujte bilješke o bilo čemu što prezentirate, sačuvajte i pošaljite svoje izmjene e-mailom, i nikad više nemojte izgubiti ideju. Označite dokumente, slike, web stranice ili video zapise, i jednostavno upravljajte zajedničkim ili privatnim datotekama kroz e-mail, uredsku mrežu ili servise bazirane na oblaku, poput Dropboxa.

Donesite svoj uređaj. Povežite se i podijelite sadržaj sigurno, sa svojih PC ili Mac računala, tableta ili mobitela, kako biste učinili sastanke još kolaborativnijima, produktivnijima i održivijima. Prikažite ekran svog uređaja na Mondopadu, koristite do četiri AirPlay ili Chrome poveznica istovremeno, zatim kontrolirajte Mondopad svojim uređajem gdje god u prostoriji se nalazili.

  • 70-inčni multi-touch 4K zaslon
  • Baziran na moćnom Windows 10 PC računalu, s i7 procesorom i brzim 256GB SSD-om
  • Više točaka dodira na kapacitivnom zaslonu osjetljivim na dodir s dizajnom bez rubova, uz korištenje gesti bez prevelikog napora
  • Ugrađena tehnologija za video pozive visoke rezolucije i dijeljenje podataka
  • Interaktivna digitalna ploča i označavanje dokumenata
  • Podijelite, pogledajte i kontrolirajte s vlastitog računala, tableta ili mobitela
  • Uključuje punu verziju Microsoft Office softverskog paketa
  • Uključuje bežičnu tipkovnicu i miša

Pogledajte cijelu ponudu naših interaktivnih ekrana.

Odaberite dodatnu opremu uz ekran:


Uz novi interaktivni ekran možete odabrati i dodatnu opremu, kako bi vaše prezentacije bile još zanimljivije.


Odaberite dodatnu opremu

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr