InFocus INF7530eAG JTouch 75″

37.498,75 kn

Pošalji upit

INF7530eAG je jedinstveno rješenje za predavanja, suradnju i prezentaciju, zahvaljujući 4K rezoluciji, touchscreen mogućnostima, ugrađenim edukativnim mogućnostima i nativnoj podršci za Android aplikacije.


Ključne značajke

  • Jednostavno sučelje koje može koristiti bilo tko, osjetljivo na dodir – bez potrebe za daljinskim upravljačem
  • Ugrađena bijela ploča za pisanje, internetski preglednik, reprodukcija medijskog sadržaja i mogućnost projiciranja slike kroz AirPlay
  • Označavajte direktno na ekranu u bilo kojoj aplikaciji, video sadržaju, web stranici ili dokumentu
  • Briljantan ekran veličine 75 inča, s rezolucijom 4K i premazom protiv odsjaja na ekranu
  • Dodajte bilo koju Android aplikaciju

Otvorena Android platforma

Proširite i prilagodite svoju platformu bilo kojom Android aplikacijom ili igrom. Jednostavno ju preuzmite i instalirajte, kao na vlastitom pametnom telefonu.

Ugrađen LightCast

Sve robusne mogućnosti LightCast tehnologije ugrađene su u JTouch Plus. Stvarajte sadržaj na moćnoj bijeloj ploči, prezentirajte video i foto sadržaj, pregledavajte internet, jednostavno se spojite na svoje Apple, Windows ili Android uređaje i dijelite sadržaj na njima zahvaljujući bežičnom prijenosu sadržaja.

Intuitivno sučelje na dodir

Izbrišite, zumirajte i jednostavno otvarajte opcije menija brzo i lako zahvaljujući intuitivnim dodirnim gestama. Koristite jedan prst za crtanje, dva prsta za pomicanje ili tri prsta za brisanje sadržaja na ploči ili kad označavate sadržaj u drugim aplikacijama. Jednostavan potez po ekranu na bilo kojoj strani otvara puni izbornik sa svim opcijama.

Interaktivna digitalna bijela ploča

Crtajte, pišite i bilježite bilo što na ugrađenoj digitalnoj bijeloj ploči koju možete prilagoditi vlastitim potrebama. Koristite prste ili jednu od olovaka uključenih u paket, uz veliku kolekciju digitalnih olovaka, markera, oblika, crta i boja.

Ekran osjetljiv na dodir s mogućnosti više priključaka

Ukopčajte do osam uređaja u svoj INF7530eAG monitor. 10 raznih priključaka na prednjoj strani ekrana čine priključivanje drugih uređaja jednostavnim.


Detaljne tehničke specifikacije pročitajte ovdje.


Pogledajte cijelu ponudu naših interaktivnih ekrana.

Serija

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr