InFocus INF7530eAG JTouch 75″

37.498,75 kn

INF7530eAG je jedinstveno rješenje za predavanja, suradnju i prezentaciju, zahvaljujući 4K rezoluciji, touchscreen mogućnostima, ugrađenim edukativnim mogućnostima i nativnoj podršci za Android aplikacije.


Ključne značajke

  • Jednostavno sučelje koje može koristiti bilo tko, osjetljivo na dodir – bez potrebe za daljinskim upravljačem
  • Ugrađena bijela ploča za pisanje, internetski preglednik, reprodukcija medijskog sadržaja i mogućnost projiciranja slike kroz AirPlay
  • Označavajte direktno na ekranu u bilo kojoj aplikaciji, video sadržaju, web stranici ili dokumentu
  • Briljantan ekran veličine 75 inča, s rezolucijom 4K i premazom protiv odsjaja na ekranu
  • Dodajte bilo koju Android aplikaciju

Otvorena Android platforma

Proširite i prilagodite svoju platformu bilo kojom Android aplikacijom ili igrom. Jednostavno ju preuzmite i instalirajte, kao na vlastitom pametnom telefonu.

Ugrađen LightCast

Sve robusne mogućnosti LightCast tehnologije ugrađene su u JTouch Plus. Stvarajte sadržaj na moćnoj bijeloj ploči, prezentirajte video i foto sadržaj, pregledavajte internet, jednostavno se spojite na svoje Apple, Windows ili Android uređaje i dijelite sadržaj na njima zahvaljujući bežičnom prijenosu sadržaja.

Intuitivno sučelje na dodir

Izbrišite, zumirajte i jednostavno otvarajte opcije menija brzo i lako zahvaljujući intuitivnim dodirnim gestama. Koristite jedan prst za crtanje, dva prsta za pomicanje ili tri prsta za brisanje sadržaja na ploči ili kad označavate sadržaj u drugim aplikacijama. Jednostavan potez po ekranu na bilo kojoj strani otvara puni izbornik sa svim opcijama.

Interaktivna digitalna bijela ploča

Crtajte, pišite i bilježite bilo što na ugrađenoj digitalnoj bijeloj ploči koju možete prilagoditi vlastitim potrebama. Koristite prste ili jednu od olovaka uključenih u paket, uz veliku kolekciju digitalnih olovaka, markera, oblika, crta i boja.

Ekran osjetljiv na dodir s mogućnosti više priključaka

Ukopčajte do osam uređaja u svoj INF7530eAG monitor. 10 raznih priključaka na prednjoj strani ekrana čine priključivanje drugih uređaja jednostavnim.Detaljne tehničke specifikacije pročitajte ovdje.

Serija

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr