InFocus LightCast modul

4.998,75 kn

Provjerite raspoloživost

InFocus LightCast modul omogućuje bežično zrcaljenje ili proširenje zaslona vašeg uređaja na projektor ili TV / zaslon, ali također omogućuje da vaš “glupi” zaslon dobije ploču i web preglednik kada nema spojenog uređaja.

Podijelite svoj ekran. Bežično podijelite sadržaj sa svog uređaja na zaslon spojen kroz LightCast. Radi s Android, Windows, Chrome i Apple iOS/OSX uređajima.

Interaktivna ploča. Pretvorite svoj digitalni zaslon u interaktivnu ploču, uz kolekciju digitalnih olovaka, linija i oblika u cijelom spektru boja. Sačuvajte, ispišite ili pošaljite e-mailom sve što se na ploči dogodilo.

Web preglednik. Pristupite najdražem online sadržaju i alatima direktno sa zaslona, samo spojite LightCast na svoju mrežu putem LAN ili WiFi veze.

Detaljne specifikacije

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr