InFocus Presenter 2 s laserskim pokazivačem

436,25 kn

Raspoloživo

Uz pomoć ovog daljinskog upravljača s laserskim pokazivačem precizno kontrolirajte prezentacije s udaljenosti do 30 metara od projektora. Izvrstan za malo veće udaljenosti, ovaj RF (radio frekvencija) upravljač koji ne upravlja projektorom, već prezentacijom.

Karakteristike:

  • Radi s bilo kojim projektorom
  • Radi pomoću USB utora računala
  • Ugrađeni laserski pokazivač
  • Gumb za prijašnju/sljedeću stranicu prezentacije
  • Započnite/prekinite prezentaciju pomoću F5/Esc gumba
  • Gumb za zacrnjivanje ekrana ili njegovo ponovno buđenje
  • Mogućnost prikaza i odabira otvorenih prozora (samo PC računala)
  • Pomicanje kroz duge dokumente pomoću gumba koji se nalazi na bočnoj stranici

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.