InFocus RealCam Pan-Tilt-Zoom kamera

18.748,75 kn

Provjerite raspoloživost

Dodajte InFocus RealCam pan/tilt/zoom (PTZ) HD kameru profesionalne kvalitete na bilo koje računalo, uključujući Mondopad, kako bi video sastanci ili događaji bili još bolji.
RealCam ima punu HD širokokutnu video kameru s USB 3.0 i HDMI povezivanjem pri lošijoj internetskoj brzini.

Široki raspon, fleksibilna kontrola, živopisna slika. Uključite RealCam HD kameru izravno u PC računalo (uključujući Mondopad) ili Mac bez zasebnog uređaja za snimanje – bez USB upravljačkog programa za instalaciju. Tiho pomicanje preko daljinskog upravljača pokriva širok raspon, idealan za snimanje opsežnih područja kada su diskusije licem u lice kritične. 255 postavki položaja omogućuju brzo i jednostavno pristupanje preciznim postavkama koje najviše koristite za pomicanje, nagib i zumiranje, položaj fokusa, ekspoziciju i ravnotežu bijele boje.

Uhvatite događaje u HD rezoluciji. RealCam je izvrsno rješenje za videokonferencije, učenje na daljinu i korporativne treninge. Izaberite između 720p, 1080i ili do 1080p/60 kvalitete, ovisno o potrebama. Izvrsne performanse čak i u situacijama s malo svijetla.

  • Prava razlučivost od 1080p
  • Zakrenite, nagnite i zumirajte pomoću uključenog daljinskog upravljača
  • Integrirani širokokutni objektiv od 72,5 stupnjeva
  • Povežite se s bilo kojim računalom putem USB 3.0 bez zasebnog uređaja za snimanje
  • Povežite se s monitorima ili nadzornom opremom putem HDMI veze
  • Video streaming preko mreže koristeći RJ45 / LAN priključke
  • Moguće integrirati sa sustavima kontrole prostorije s RS232 i RS485 priključcima
  • Koristite besprijekorno sa svim softverom koji radi na bilo kojem operativnom sustavu, uključujući Skype za tvrtke, Adobe Connect, GoToMeeting i još mnogo toga
  • Kut snimanja od -170 do +170 stupnjeva
  • Kut nagiba od -30 do +90 stupnjeva

Detaljne specifikacije

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr