InFocus Thunder Speakerphone

4.373,75 kn

Provjerite raspoloživost

Vodite jasne razgovore čak i kad su ljudi u velikoj sobi s InFocus Thunder zvučnikom. Spojite se na Mondopad putem USB-a ili na prijenosno računalo, tablet ili mobilni telefon putem Bluetootha. Također radi izvrsno pomoću PC komunikacijskog softvera.

VoiceAware adaptivni mikrofon. InFocus VoiceAware tehnologija identificira koji mikrofon InFocus Thundera je najbližiji osobi koja govora, učini ga primarnim i koristi sekundarne mikrofone za uklanjanje buke.

NeoDynamic zvučnik. Zvučnik koji pruža puni spektar zvuka, uz visoku efikasnost i nisku razinu distorzija, optimiziran za ljudski glas, zaštićen protiv interferencije s osjetljivom elektronikom.

Fleksibilan i kompatibilan. Spojite se putem USB, Bluetooth ili 2.5mm priključaka, koristite ga s PC komunikacijskim softverom (kao što su Skype, Lync i ostali) ili ga jednostavno spojite s PC računalom ili Mondopadom putem USB-a ili putem Bluetooth veze u slučaju mobilnih uređaja.

  • Četiri mikrofona i zvučnik od 3 inča, za punu audio pokrivenost u prostoriji do 55 m²
  • Kontrole za gašenje zvuka, upravljanje glasnoćom, početak i kraj razgovora, te Bluetooth, sa svjetlosnim indikatorima
  • Upravljanje kablovima, za čist izgled sa strane ili iza uređaja
  • RJ9 konektori za opcionalne eksterne mikrofone

Detaljne specifikacije

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr